Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Επίσκεψη του Πρόεδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη στα Γιαννιτσά (Φωτορεπορτάζ)

Σήμερα 3-5-2012 που είναι και η προτελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, επισκέφτηκε -την μεγαλύτερη πόλη του Ν.Πέλλας- τα Γιαννιτσά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον συντοπίτη μας Βουλευτή τον συνεργαζόμενο και υποψήφιο με τη Δημοκρατική Αριστερά κ. Ηλία Θεοδωρίδη.

Ο κ. Κουβέλης αφού είχε μια σύντομη περιήγηση στον πεζόδρομο της πόλης, στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γεμάτο από αρκετό κόσμο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών (κάνει καλή δουλειά ο κ. Ηλίας Θεοδωρίδης!!!) και μίλησε στους παρευρισκόμενους για τις θέσεις και το πρόγραμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Μετά την ομιλία του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ και κατ΄οικονομίαν χρόνου, δεν δόθηκε ξεχωριστή συνέντευξη τύπου προς στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ της Πέλλας, αλλά τους δόθηκε η δυνατότηα απ΄ευθείας ερωτήσεων μέσα στον ίδιο χώρο, με παρόντες του φίλους και υποστηρικτές της ΔΗΜΑΡ.

Έγιναν αρκετές ερωτήσεις από τα τοπικά μέσα, μεταξύ των οποίων και η δική μας.
Ποιά είναι η θέση της ΔΗΜΑΡ στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ;

● Τέλος, μπορείτε να δείτε και το φωτορεπορτάζ που σας ετοιμάσαμε από την ομιλία του Φώτη Κουβέλη στα Γιαννιτσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.