Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Δήλωση Πόπης Φουντουκίδου για το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης

Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον σε εκρηκτικό σημείο.

Στην Ελλάδα εισέρχονται καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες, με ότι αυτό σημαίνει για την εθνική μας ασφάλεια. Ολόκληρες περιοχές στα αστικά κέντρα μετατρέπονται σε γκέτο. Ασθένειες που είχαν εξαφανισθεί στη χώρα μας επανεμφανίζονται (φυματίωση, ψώρα, μορφές ηπατίτιδας έχουν έξαρση, το AIDS έχει αύξηση άνω του 1000%).

Η Δημόσια Υγεία τίθεται σε κίνδυνο, όπως και η Δημόσια Τάξη και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Τροφοδοτείται το παραεμπόριο, το οποίο έχει καταστρέψει χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στερεί έσοδα από το δημόσιο ταμείο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Οι θέσεις της ΝΔ είναι σαφείς:

● Κατάργηση του νόμου για την ιθαγένεια που κατέστησε την Ελλάδα μαγνήτη για παράνομους μετανάστες, αφού έρχονται για να μείνουν και απολαμβάνουν υπηρεσίες υγείας, παιδείας και υποδομές που δημιουργήθηκαν με θυσίες Ελλήνων Φορολογουμένων, δίχως να συνεισφέρουν στο Δημόσιο ταμείο

● παράλληλα, δράσεις για δραστική μείωση του αριθμού όσων είναι ήδη στη Χώρα, πάντα με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα

● Κοινή δράση με τις υπόλοιπες χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου, για αποτελεσματικό έλεγχο των συνόρων, άμεση απομάκρυνση των παράνομων

● Πάταξη του παραεμπορίου

● Λήψη μέτρων κατά της μαύρης εργασίας παράνομων μεταναστών

● Καμιά εγκατάσταση στη Σκύδρα και γενικότερα στο Νομό δίχως τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών, θέλουμε στρατόπεδα γεμάτα στρατιώτες (ώστε να αναζωογονηθεί η οικονομία του τόπου) και όχι μετανάστες.

Θυμίζω ότι ήμουν η πρώτη που ενεργοποιήθηκε όταν ο Νομός μας ακούστηκε ως πιθανό σημείο εγκατάστασης κέντρου υποδοχής.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε μονομερή ρύθμιση.

Ενωμένοι Μπορούμε
Πόπη Φουντουκίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.