Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Π.Ε.ΠΕΛΛΑΣ: Υλοποίηση προγράμματος διανομής τροφίμων σε απόρους

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας υλοποιεί εκτεταμένο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με τη συμμετοχή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η διανομή των τροφίμων γίνεται μετά από την υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων απόρων στην αρμόδια υπηρεσία. Κατά τη διανομή των τροφίμων υπάρχει συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη, φιλανθρωπικά ιδρύματα και συλλόγους, συλλόγους πολυτέκνων, μονογονεικών οικογενειών, συλλόγων ΑμεΑ, τους Δήμους και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Την τρέχουσα περίοδο διανεμήθηκαν 10 τόνοι γραβιέρας, 27 τόνοι τυρί φέτα, 136 τόνοι ρύζι και 182 τόνοι μακαρόνια.

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η υλοποίηση του προγράμματος στήριξης των απόρων καλύπτει μία σημαντική κοινωνική ανάγκη. Η κοινωνική μέριμνα και προστασία εντάσσεται στην αποστολή του κράτους και ιδιαίτερα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που βρίσκονται δίπλα στον πολίτη.

Συγχαίρω ειλικρινά τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας κ. Τρύφωνα Τσαντάκη και τα στελέχη της υπηρεσίας για την υλοποίηση του προγράμματος με πλήρη διαφάνεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Το προσεχές χρονικό διάστημα πρόκειται να αναλάβουμε κι άλλες πρωτοβουλίες στήριξης κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας με την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή φορέων και συλλόγων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας».

Η υλοποίηση του προγράμματος συνεχίζεται και αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι το τέλος Μαρτίου 2012 στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Διοικητήριο, Έδεσσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.