Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Κυβέρνηση και Βουλή στην Κύπρο συγχαίρουν τον ΑΠΟΕΛ

Κυβέρνηση, Βουλή και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος χαιρέτισαν την επιτυχία του ΑΠΟΕΛ, το οποίο, νικώντας με 4-3 στα πέναλτι την Λυών, πέρασε στους οκτώ τού Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου συγχάρηκε την ομάδα του ΑΠΟΕΛ για τον θρίαμβό της, τονίζοντας ότι με τις επιτυχίες αυτές προβάλλεται η Κύπρος και το ποδόσφαιρό της όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και ευρύτερα.

Ο πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου δήλωσε ότι η έκφραση συγχαρητηρίων είναι η ελάχιστη διατύπωση για τον ανεπανάληπτο και πρωτοφανή θρίαμβο. Είπε επίσης, ότι ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε το ακατόρθωτο και ευχήθηκε νέες μεγάλες επιτυχίες.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λευκωσίας έδωσαν και τα πολιτικά κόμματα.

Ήρωας της χθεσινής αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ Διονύσης Χιώτης, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι και αποχώρησε από το γήπεδο τυλιγμένος με την ελληνική σημαία.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε πολύ ευτυχισμένος και επισήμανε ότι η ομάδα του άξιζε την πρόκριση με βάση την εικόνα του αγώνα.

"Ζούμε, πρόσθεσε, ένα όνειρο εδώ και εννιά μήνες, όταν άρχισαν οι συναντήσεις στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ".
Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Φοίβος Ερωτοκρίτου δήλωσε ότι τελικά η ομάδα του δικαιώθηκε. Ήταν κάτι, είπε, που πολέμησε και το πήρε. Ταπεινά και προσγειωμένα, πρόσθεσε, θα προσέλθουμε στην κλήρωση για την προημιτελική φάση.

Τον αγώνα παρακολούθησαν σχεδόν 30.000 φίλαθλοι, που δημιούργησαν ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα στηρίζοντας το ΑΠΟΕΛ για τη νίκη.

Χιλιάδες οπαδοί και φίλοι του ΑΠΟΕΛ πανηγύρισαν τον θρίαμβο της ομάδας τους τόσο στους δρόμους της Λευκωσίας όσο και στην περιοχή, όπου βρίσκεται το οίκημα του σωματείου έως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τον αγώνα κάλυψαν 200 δημοσιογράφοι από διάφορες χώρες.

Τον παρακολούθησαν επίσης περίπου 200.000 τηλεθεατές, αφού μεταδιδόταν απευθείας σε 77 χώρες.
Ο ΑΠΟΕΛ θα εισπράξει 3,3 εκατομμύρια ευρώ από την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.