Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η απλή λογική του... Πόντιου!

Και ύστερα σου λένε πως οι Πόντιοι είναι αργόστροφοι. Ο Μελισσανίδης, έκανε μια φοβερή κίνηση. Εχει δεν έχει αποτέλεσμα η πρωτοβουλία του, σε ένα πρέπει να συμφωνήσει κάθε λογικός: για να βάλεις τα πράγματα σε μια τόσο απλή αλλά σκληρά ουσιώδη σειρά, πρέπει να είσαι φτιαγμένος ηγέτης! Για να κωδικοποιήσεις τόσο απλά το πλάνο σωτηρίας της ΑΕΚ από την πλήρη καταστροφή, πρέπει να ξέρεις και το πρόβλημα και τις λύσεις του.

Η ΑΕΚ, πέρα από τα μύρια όσα δεινά που έχει καταπιεί τα τελευταία 15 χρόνια, έχει παράλληλα πληρώσει ακριβά δύο κατηγορίες παραγόντων: τους? «αερολόγους» (αυτοί που δεν έχουν ιδέα, αλλά κάνουν τους ξύπνιους) και τους ηγέτες της πλάκας (αυτοί που δεν έκαναν ούτε για... δεκανείς στον στρατό και μοστράρονται για στρατηγοί). Γενναία επένδυση, για γήπεδο και ελληνική ομάδα είναι με δυο κουβέντες η πρότασή του. Και δεν πρέπει να είσαι σοφός του ποδοσφαίρου για να προτείνεις κάτι τέτοιο. Ούτε... «τίγρης».

Γνώση του αντικειμένου πρέπει να έχεις και να θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις. Η συνταγή «στο εξής καταναλώνω όσα βγάζω», είναι αξίωμα επιβίωσης πλέον, όχι μόνο για την ΑΕΚ, όχι μόνο για όλες τις ΠΑΕ, ούτε για κάθε ελληνική οικογένεια... Είναι μονόδρομος για την ελληνική κοινωνία. Αυτή που είχε κάνει φιλοσοφία το? «τρώω λεφτά που δεν έχω κι έχει ο Θεός». Η πρόταση Μελισσανίδη θα δείξει, ταυτόχρονα, ποιοι αγαπούν πραγματικά την ΑΕΚ. Είναι η τελευταία ευκαιρία!

ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ / ethnosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.