Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ο ΑΠΟΕΛ στους "8" του Champions League (video ...με πέναλτι και πανηγυρισμούς) !!!

Σύσσωμος ο Ελληνισμός γιορτάζει την πρόκριση του Θρύλου του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Σήμερα το βράδυ ο...
Αθλητικός
Π
οδοσφαιρικός
Ό
μιλος
Ε
λλήνων
Λ
ευκωσίας,
όπως είναι το πλήρες όνομα του ΑΠΟΕΛ
...προκρίθηκε στους "8" του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Διονύση Χιώτη που απέκρουσε δύο πέναλτι (4-3).


Στη κανονική διάρκεια του αγώνα ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 1-0 την κατά 10 φορές μεγαλύτερή του σε μπάτζετ Ολυμπίκ ΛΙΟΝ με γκολ που σημείωσε ο Γκουστάβο Μαντούκα στο 9ο λεπτό και είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Ενώ στην 30λεπτη παράταση που ακολούθησε, παρέμεινε το 1-0 για το ΑΠΟΕΛ και ο αγώνας κρίθηκε στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, όπου ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 4-3, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελλαδίτη τερματοφύλακα του Διονύση Χιώτη, που απέκρουσε δύο πέναλτι και έδωσε το σύνθημα για να ξεσπάσουν ξέφρενοι πανυγηρισμοί από στους σχεδόν 30.000 φίλους του ΑΠΟΕΛ που κατέκτησαν το ΓΠΣ και βοήθησαν τα μέγιστα για την επική αυτή πρόκριση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Διονύσης Χιώτης αφιέρωσε την τεράστια νίκη-πρόκριση... ιδιαίτερα σ΄όλους τους Ελλαδίτες, που αντιμετωπίζουν την παρούσα χρονική στιγμή τόσες δυσκολίες και μάλιστα τους πρότεινε να τολμούν και να τους αντιμετωπίζουν τους πάντες στα ίσια και χωρίς φόβο όπως έπραξε σήμερα ο ίδιος και συμπαίκτες του κι έφτασαν στην επιτυχία!

Το pella-news.blogspot.com κατέγραψε και σας μεταδίδει την εκτέλεση των πέναλτι και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.