Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί είπε ΝΑΙ ο Σαμαράς;

Ελληνίδες - Έλληνες,

όπως σας είναι γνωστό ήμουν εξ΄ αρχής ΑΠΟΛΥΤΟΣ "ΥΠΕΡ του ΟΧΙ" για το νέο μνημόνιο και μάλιστα παρότρυνα ΕΠΩΝΥΜΑ μέσω ανοιχτής επιστολής, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά γι΄ αυτό. Δημοσιοποίησα λοιπόν τις σκέψεις μου, μέσω μιας λακωνικής επιστολής, που δημοσίευσα -εδώ- στο "pella-news" και στο εξαιρετικό "olympia.gr", που στην συνέχεια αναδημοσίευσαν δεκάδες ιστοσελίδες και ιστολόγια, γεγονός που αποτύπωσε την ορθότητα των γραφομένων μου. Σημειώνω ότι... ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ κ. ΣΑΜΑΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ που ψήφισαν το μνημόνιο ΕΙΝΑΙ ανάξιοι λόγου και πολιτικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

Παρακολούθησα επίσης και την σημερινή (11-02-2012) ομιλία του κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Δείτε την στο παρακάτω βίντεο...


Ωστόσο, θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες περαιτέρω διαπιστώσεις που έκανα, ύστερα από την συμφωνία του Αντώνη Σαμαρά για το νέο μνημόνιο, μετά από την για πρώτη φορά ουσιαστική διαπραγμάτευση που έλαβε χώρα, μεταξύ των δανειστών (δυναστών) μας (μέσω του εν Ελλάδι νόμιμου -μετά του Γ.Α.Π.- εκπροσώπου τους και εντολοδόχου Πρωθυπουργού της χώρας Λουκά Παπαδήμου) και του εν δυνάμει Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά. Μια συμφωνία που προσωπικά, αν και με προβλημάτισε ιδιαίτερα, ωστόσο θαρρώ ότι -ίσως- μας βοηθά να αποκαλύψουμε τους πραγματικούς λόγους, που οδήγησαν τον κ. Σαμαρά να πεί το ΝΑΙ για τη νέα συμφωνία και πάντοτε με γνώμονα όπως και ο ίδιος υποστηρίζει... το εθνικό συμφέρον.

Ασφαλώς και σίγουρα θα ήταν πιο βολικό για τον κ. Σαμαρά να πει "όχι", αλλά τα αποτελέσματα θα ήταν δυστυχώς ότι χειρότερο για την χώρα μας, μιας και αυτό ήταν -όπως και είναι- η ευχή... των κατά τ΄ άλλα Ευρωπαίων συμμάχων μας, διότι όχι μόνο θα τολμούσαν -και θα τολμήσουν αν χρειαστεί- να μας θέσουν σε καθεστώς χρεοκοπίας (διαβάστε το σενάριο του "Taxalia" για τη χρεοκοπία), αλλά θα έβαζαν σε ισχύ το παρακάτω ανθεληνικό σχέδιο τους ...

● Τίθεται αίτημα για την αποβολή της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ενιαίο νόμισμα του ευρώ (€).
● Αποβολή της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ενιαίο νόμισμα του ευρώ (€), με συνοπτικές διαδικασίες.
● Άμεση ψήφιση -μέχρι τον Ιούνιο- για την ένταξη της ΠΓΔΜ στην Ε.Ε. ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας".
● Νομιμοποίηση των αξιώσεων των Σκοπιανών περί δήθεν σκλαβωμένης Αιγαιακής Μακεδονίας κι επίσης δήθεν καταπιεσμένης μειονότητας.

Αναφορικά θα σημειώσω... ότι παράλληλα με το θέμα που θα θέσουν στην Μακεδονία, θα τεθούν ανάλογα θέματα από άλλους "καλοθελητές" και σε Θράκη, Ήπειρο, Κρήτη καθώς και στα νησιά του Αιγαίου. Κι έτσι θ΄ αρχίσουν αμέσως τα όργανα... για την εδαφική συρρίκνωση της Ελλάδας με απώτερο σκοπό -μέσα στην άθλια οικονομική κατάσταση και το διαφενόμενο χάος που θα επικρατεί στην Ελλάδα, μετά την αποβολή μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ενιαίο νόμισμα του ευρώ (€) - την διάλυση της. Ώστε να εκμεταλευτούν τη γεωστρατιγική της θέση και παράλληλα να εξορύξουν οι ίδιοι οι δανειστές (δυνάστες) μας, για λογαριασμό τους, τα πλούσια ορυκτά και μεταλεύματά μας.

Όπως αντιλαμβάνεστε από τα παραπάνω, δεν πρόκειτε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Αλλά για το τί ακριβώς θα επακολουθήσει μιας χρεοκοπίας. Δυστυχώς, το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλά στημμένο από τους παγκόσμιους νταβατζήδες που μας έχουν βάλει στο στόχαστρο τους και θέλουν να μας διαλύσουν. Γι΄ αυτό δεν θα πρέπει να κρίνουμε αρνητικά τις κινήσεις του κ. Αντώνη Σαμαρά, που διαπραγματεύεται... με το πιστόλι στον κρόταφο της χώρας!

Αν θυμάστε, τον Μάη του 2010 όλο το "προοδευτικό" διαδίκτυο έβριζε τον κ. Αντώνη Σαμαρά όταν είπε ΟΧΙ στο Μνημόνιο. Όλοι οι δημοσιογράφοι τότε, τον λοιδωρούσαν και τον έλεγαν γραφικό! Σήμερα 21 μήνες μετά... τον λοιδωρούν και τον βρίζουν επειδή είπε ΝΑΙ. Σαν να είναι αυτός... ο οποίος μας οδήγησε στο δρόμο του μνημονίου και των δανειστών (δυναστών).

Ο σωστός πολιτικός ηγέτης χειρίζεται τη στιγμή με βάση τα δεδομένα της.
Και σωστός ηγέτης είναι αυτός:
που βλέπει...
● αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι.
● μακρύτερα από τους άλλους.
● πριν από τους άλλους.

Ο κ. Σαμαράς είχε τους λόγους του και είπε ΝΑΙ.
Στο τέλος θα κριθεί από το αποτέλεσμα και την Ιστορία.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς μετά την ψηφοφορία και ανεξαρτήτως αποτελέσματος... έχει την δυνατότητα να προκαλέσει εκλογές. Ας μην αφήσει την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη. Είναι ανάγκη να εκφραστεί ο κυρίαρχος ελληνικός λαός μέσω των εκλογών, όσο ποτέ άλλοτε!!!

Άλλωστε πλησιάζει η ημέρα που σύμφωνα με τον Π. Παΐσιο... εμείς οι Έλληνες θα ξαναγράψουμε ιστορία!!!



Pella-News / Pap_Stathis

1 σχόλιο:

  1. Αδελφε
    ...τα ιδια ελεγαν για το σχεδιο Αναν.... αν το αποριψουν οι Ελληνοκυπριοι θα αναγνωριστει αμεσα το Τουρκοκυπριακο ψευδοκρατος και άλλα τετοια.... 8 χρονια μετα ποια ειναι η κατασταση πες μου

    ...το μονο που κανουν τα οργανωμενα διαθνη συμφεροντα ειναι να εκβιαζουν και να απειλουν....ας μην παιζουμε το παιχνιδι τους

    Φιλικα

    Κ74

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.