Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτα πράγματα σε αγώνα μπάσκετ!

Παρατάσεις χωρίς σκορ, τρίποντα σε χρόνο ρεκόρ στο φινάλε, buzzer beater πίσω από τη σέντρα και όλα αυτά σε ΕΝΑ ματς! Δείτε τα εκπληκτικά videos...

Οι 1.631 θεατές που βρέθηκαν στο Kellogg Gym για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ανάμεσα στα πανεπιστήμια Cal State Dominguez Hills και Cal Poly Pomona Broncos της Καλιφόρνιας δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ τον συγκεκριμένο αγώνα.

Πριν όμως δείτε τα videos, διαβάστε το τι έγινε...

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης βρήκε τα δύο πανεπιστήμια ισόπαλα με 48-48. Το τέλος της πρώτης παράτασης ...βρήκε τα δύο πανεπιστήμια ισόπαλα με 48-48. Ναι, copy-paste από την προηγούμενη πρόταση καθώς το επί μέρους αποτέλεσμα στο έξτρα πεντάλεπτο ήταν ...0-0!

Και πάμε στη δεύτερη παράταση. Τελευταία δευτερόλεπτα και η μπάλα στους φιλοξενούμενος με το σκορ στο 55-54 (7-6 επί μέρους σκορ). Οι Broncos βάζουν τρίποντο 8.7 δεύτερα πριν τη λήξη και κάνουν το 55-57.

Τάιμ-άουτ, η μπάλα στους γηπεδούχους που κάνουν την τελευταία τους επίθεση και σκοράρουν και αυτοί τρίποντο στα 0.6 δεύτερα (58-57). Χαμός στις κερκίδες για το τρομερό buzzer beater που έδωσε τη νίκη στους Dominguez Hills.

Γράψτε λάθος. Ο Mitchel Anderson των Broncos είχε άλλη άποψη για το ποιος θα βάλει buzzer beater σε αυτόν τον αγώνα. Πήρε την μπάλα στην επαναφορά, την πέταξε αμέσως αρκετά πίσω από τη σέντρα και... 58-60!

Αυτά δεν γίνονται πιθανόν να σκεφτείτε. Δείτε λοιπόν και τα videos για το πως ένα ματς είχε 13 πόντους στα πρώτα 9 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα των παρατάσεων και τρία εύστοχα τρίποντα στα υπόλοιπα 8.7 δεύτερα!

Και απολαύστε (στο δεύτερο video) τον ξέφρενο πανηγυρισμό των νικητών που έγιναν ένα κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου. Παίκτες, πάγκος, φίλαθλοι, τσιρλίντερς!

Τα δύο τελευταία τρίποντα (πλάνο από εξέδρα)


Τα τελευταία 8.7 δεύτερα (τηλεοπτική κάλυψη)

_________________
Πηγή:
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.