Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Στις 29.02.2012 η Συνεδρίαση του Δημ. Συμβ. Έδεσσας

Την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 18.002012 στις συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο ΄Εδεσσας με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1. Ετήσιος απολογισμός δράσης Δημοτικής Αστυνομίας έτους 2011 και παρουσίαση εργασίας με θέμα «κυκλοφοριακό πρόβλημα».
2. Έγκριση του Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΕΥ ΖΗΝ» οικονομικού έτους 2012.
3. Αντικατάσταση μελών Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΕΥ ΖΗΝ».
4. Καθορισμός ειδικοτήτων του προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΕΥ ΖΗΝ».
5. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών, έτους 2012.
6. Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών.
7. Έγκριση 1ου ΑΠΕ έργου: «Συντήρηση-Επισκευή Δημοτικών κτιρίων».
8. Παράταση συμβατικής Προθεσμίας με έγκριση δαπάνης αναθεώρησης εργασιών του έργου: «Συντήρηση-Επισκευή Δημοτικών κτιρίων».
9. Υποβολή πρότασης με τίτλο «Τεχνική βοήθεια του Δήμου Έδεσσας» στη ΜΟΔ Α.Ε. στον άξονα προτεραιότητας 10.1 «Τεχνική Στήριξη εφαρμογής ΠΚΜ-ΠΔΜ».
10. Υποβολή πρότασης ένταξης έργου με τίτλο: «Ανάπλαση πλατείας Ωρολογίου & περιμετρικών οδών» στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. στον άξονα προτεραιότητας 7 «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».
11. Υποβολή πρότασης ένταξης έργου με τίτλο: «Ανάπλαση πλατείας Γρανικού, οδού 18ης Οκτωβρίου & των μεταξύ τους συνδετήριων οδών» , στον άξονα προτεραιότητας 7 «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».
12. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Έδεσσας στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ».
13. Παράταση συμβατικής Προθεσμίας με έγκριση δαπάνης αναθεώρησης εργασιών του έργου: «Επανάχρηση χώρου Σφαγείων Β’ Φάση».
14. Παράταση συμβατικής Προθεσμίας με έγκριση δαπάνης αναθεώρησης εργασιών του έργου: Επιχειρησιακό σχέδιο ανάπλασης κονοχρήστων χώρων στο Δήμο Βεγορίτιδας – Έργα ανάπλασης ορεινού οικισμού Παλαιού Αγίου Αθανασίου Ν. Πέλλας (Δεύτερη φάση).
15. Εκμίσθωση του ΔΤ 4 α του Δημοτικού Δάσους Μεσημερίου, για τις ατομικές ανάγκες των κατοίκων της Τ.Κ. Μεσημερίου.
16. Γνωμοδότηση σχετικά με το αίτημα παραχώρησης τμήματος αγροτεμαχίου, έκτασης 40.979,58 τ.μ., του αγροκτήματος Αγίου Αθανασίου.
17. Γνωμοδότηση σχετικά με το αίτημα παραχώρησης τμήματος αγροτεμαχίου, έκτασης 41.572,16 τ.μ., του αγροκτήματος Αγίου Αθανασίου.
18. Απόφαση συμμετοχής και παροχής εξουσιοδότησης για υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, έγκρισης πίστωσης, ορισμός εκπροσώπου με αναπληρωτή στην Κοινή Επιτροπή της προγραμματικής Σύμβασης για την «Εφαρμογή Ολοκληρωμένου Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, για το έτος 2012».
19. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στις Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για ευάλωτες Κοινωνικά Ομάδες, σύμφωνα με το Ν. 4019/2011, καθώς και τη συμμετοχή στην υπό ίδρυση για το σκοπό αυτό Αναπτυξιακή Σύμπραξη σύμφωνα με το άρθρο 18 του Νόμου.
20. Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2012 -2013.
21. Εκλογή αιρετών αντιπροσώπων του Δήμου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαδημοτικής Συνεργασίας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 2ης διαχειριστικής ενότητας Ν. Πέλλας.
22. Γνωμοδότηση για μεταφορά και διάθεση αστικών απορριμμάτων από το Δήμο Νάουσας στο ΧΥΤΑ της 2ης Δ.Ε. Ν. Πέλλας.
23. Συγκρότηση επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών.
24. Λύση σύμβασης μίσθωσης Δημοτικού καταστήματος στον οικισμό Λύκων.
25. Εκμίσθωση του δημοτικού τουριστικού περιπτέρου «Ψηλός βράχος».
26. Επικαιροποίηση και τροποποίηση της υπ’ αρίθμ. 55/2010 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του τέως Δήμου Βεγορίτιδας που αφορά την εκποίηση έκτασης 3.407,21 τ.μ. από το αρίθμ. 209 χερσολίβαδο του Αγροκτήματος Άρνισσας.
27. Επικαιροποίηση και τροποποίηση της υπ’ αρίθμ. 95/2010 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του τέως Δήμου Βεγορίτιδας που αφορά την εκποίηση έκτασης 626,00 τ.μ. από το αρίθμ. 7268 χέρσο του Αγροκτήματος Άρνισσας.
28. Επικαιροποίηση και τροποποίηση της υπ’ αρίθμ. 95α/2010 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του τέως Δήμου Βεγορίτιδας που αφορά την εκποίηση έκτασης 1.933,00 τ.μ. από το αρίθμ. 7268 χέρσο του Αγροκτήματος Άρνισσας.
29. Επικαιροποίηση και τροποποίηση της υπ’ αρίθμ. 95β/2010 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του τέως Δήμου Βεγορίτιδας που αφορά την εκποίηση έκτασης 1.112,00 τ.μ. από το αρίθμ. 7270 χέρσο του Αγροκτήματος Άρνισσας.
30. Επικαιροποίηση και τροποποίηση της υπ’ αρίθμ. 105/2010 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του τέως Δήμου Βεγορίτιδας που αφορά την εκποίηση έκτασης 1.978,00 τ.μ. από το αρίθμ. 7270 χέρσο του Αγροκτήματος Άρνισσας.
31. Τροποποίηση της υπ’ αρίθμ. 375/2009 απόφασης που αφορά την ετήσια οικονομική συμμετοχή του Δήμου στην Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με το διακριτικό τίτλο «ΌΡΑΜΑ».
32. Διαγραφές ποσών και επιστροφές χρημάτων από φορολογικούς καταλόγους του Δήμου Έδεσσας.
33. Τροποποίηση του Τεχνικού προγράμματος του Δήμου, οικονομικού έτους 2012.
34. Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2012.
35. Ανάληψη και απόδοση χρηματοδοτήσεων στις Σχολικές Επιτροπές για αντιμετώπιση λειτουργικών τους αναγκών.
36. Ανάληψη και απόδοση της επιχορήγησης προς το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού με την επωνυμία «ΕΥ ΖΗΝ».
37. Έγκριση δαπανών για συμμετοχή του Δημάρχου στο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. στην Κομοτηνή.
38. Έκδοση κανονιστικής απόφασης που αφορά μέτρα κυκλοφοριακής ρύθμισης στο Δ. Έδεσσας.
39. Επιλογή από τους αιτούντες για τη χορήγηση αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.
40. Ανακοινώσεις εγγράφων.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν. ΓΚΙΟΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.