Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Εκλογές 29 Απριλίου ή...

Γράφει το in.gr
(το διαβάσαμε στο taxalia)

Πρόθυμη να αποδεχθεί διεξαγωγή εκλογών στις 29 Απριλίου εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία, εάν η επιλογή 8η Απριλίου αποδειχθεί πως δεν παρέχει αρκετό χρόνο, σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους του κόμματος στο Reuters. Μετά τη συμφωνία στο Eurogroup, υποστήριξε το στέλεχος, ο ορίζοντας για τις εκλογές «είναι... ορατός και δεν θέλουμε καθυστέρηση για άλλους λόγους».

«H 8η Απριλίου παραμένει πιθανότητα, αλλά εάν δεν φτάσει ο χρόνος, η 29η Απριλίου φαίνεται ρεαλιστικό ενδεχόμενο» είπε το στέλεχος, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος είχε αναφέρει τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά τη συμφωνία στις Βρυξέλλες, πως η απόφαση για την προκήρυξη των εκλογών θα έρθει μετά την επικύρωση της νέας σύμβασης από τη Βουλή, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να έρθει στη Βουλή μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.