Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ=1-0

Πηγή: edesaikos.blogspot.com

Το παιχνίδι για τον Εδεσσαϊκό όπως και κάθε παιχνίδι από δω και πέρα ήταν τελικός και η νίκη μονόδρομος.
Αυτό φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης, όπου οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους, πραγματοποιώντας το καλύτερο παιχνίδι για το 2012.
Οι παίκτες του Αντώνη Σαπουντζή μπήκαν αφηνιασμένοι, δεν άφησαν τον αντίπαλο να ανασάνει, έπαιξαν όμορφο και γρήγορο ποδόσφαιρο, έχασαν ευκαιρίες και τελικά αυτό που δεν πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο έγινε στο 51΄όταν από εκτέλεση φάουλ του Τσιώτσιου ο Λαφαζανίδης πήρε την κεφαλιά μέσα στην αντίπαλη περιοχή και έκανε το 1-0.
Ο Εδεσσαϊκός αν και ήταν με την πλάτη στον τοίχο, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, έκανε ευκαιρίες που δυστυχώς δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, ίσως λόγω του άγχους, αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο και η εκπληκτική εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα Βόλτση που είχε «κατεβάσει κυριολεκτικά τα ρολά» και έκανε την μια απόκρουση μετά την άλλη.

Το φιλμ του αγώνα

17΄Λαφαζανίδης σε κενή εστία από πάσα Π΄΄Γεωργίου δεν καταφέρνει να «βρει» δίχτυα
35΄ σουτ του Βοτάρη απόκρουση του νεαρού τερματοφύλακα
51΄Εκτελεί φάουλ ο Τσιώτσιος και ο Λαφαζανίδης με κεφαλιά 1-0!
58΄σουτ του Ρέτζια η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι
60΄κεφαλιά καρφωτή του Γκόγκου από μισό μέτρο φοβερή απόκρουση του Βόλτση!
78΄κεφαλιά Λαφαζανίδη άουτ
81΄έξω από την περιοχή φάουλ καλοκτυπημένο του Τσιώτσιου και ενώ η μπάλα κατευθύνεται στο «γάμα» της εστίας ο Βόλτσης λέει και πάλι όχι, μπλοκάροντας την μπάλα
86΄ σουτ του Ρέτζια μέσα από την περιοχή και πάλι αποκρούει ο Βόλτσης
88΄ αντεπίθεση του Προφήτη και σουτ Δημητριάδη άουτ
91΄ Ο Λαφαζανίδης φεύγει μόνος του, και ενώ είναι τετ α τετ θέλοντας να σιγουρέψει το γκολ «σπάει» τη μπάλα στο Ρέτζια ο οποίος πετυχαίνει μεν το γκολ αλλά από θέση οφσάιντ σύμφωνα με την σωστή υπόδειξη της βοηθού διαιτητή κ. Ευθυμιάδου
…..και στο 95΄ καρδιοχτυπήσαμε όταν λίγο έλειψε να ισοφαρίσει ο Προφήτης σε μια από τις ελάχιστες φορές που πλησίασε στα καρέ του Εδεσσαϊκού, όταν μετά από κτύπημα φάουλ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής του Εδεσσαϊκού η μπάλα χτύπησε σε σώματα αμυνομένων και μετά από κόντρες ευτυχώς κατέληξε άουτ.

Η σύνθεση του Εδεσσαϊκού
Πασχαλίδης, Ιωσηφίδης, Καπαγιάρογλου, Ουζούνης, Γεωργίου, Βοτάρης, Τεκελίδης (46΄Τσιώτσιος), Γκίνης (46΄Γκόγκος), Παπαγεωργίου (88΄Ρέιζ), Ρέτζια, Λαφαζανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.