Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Κοπή βασιλόπιτας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της ΠΕ Πέλλας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας η οποία απασχολεί τους μισούς περίπου από τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, έκοψε βασιλόπιτα τηρώντας το έθιμο. Την βασιλόπιτα έκοψε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, μαζί με τον Διευθυντή κ. Τρύφωνα Τσαντάκη, ενώ στην εκδήλωσε παραβρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Ανδρίτσος.

Θ. Θεοδωρίδης:
Ευχές για τη νέα χρονιά
και μήνυμα
για την αξιοποίηση του
φυτικού και ζωικού
κεφαλαίου της Πέλλας.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε σ’ όλους τους παριστάμενους χρόνια πολλά και καλή χρονιά, ζητώντας παράλληλα από τα στελέχη να επιδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους κατά την εργασία τους, ώστε να βοηθήσουν τη χώρα μας να ξεπεράσει την κρίση. Με την ευκαιρία αναφέρθηκε στις προοπτικές που υπάρχουν από την αξιοποίηση του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου της Πέλλας, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις τις οποίες σχεδιάζει και υλοποιεί η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας. Η Πέλλα είναι ιδιαίτερα προικισμένη και έχει μεγάλες δυνατότητες στον συγκεκριμένο τομέα και με τις παραγωγές και εξαγωγές της μπορεί να συμβάλλει στην εισροή πολύτιμου συναλλάγματος στην Ελλάδα.

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί και η κοπή της βασιλόπιτας για όλα τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, δίνοντας την ευκαιρία για απολογισμό της πρώτης χρονιάς μετά από την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και ευκαιρία για συζήτηση των προτεραιοτήτων για το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.