Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αποχωρεί ο Διευθυντής Δασών Π.Ε.Πέλλας - Αποχαιρετισμός με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη

Μετά από 35 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας στο ελληνικό δημόσιο, αποχωρεί για συνταξιοδότηση ο Διευθυντής Δασών της Περιφερειακής Ενότητας κ. Παναγιώτης Χαλκίδης. Κατά την τελευταία ημέρα της υπηρεσίας του συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη ο οποίος τον ευχαρίστησε για την εποικοδομητική συνεργασία τους και την προσφορά του στη διαχείριση των δασικών οικοσυστημάτων της περιοχής. Μεταξύ άλλων, ο κ. Χαλκίδης, συνεργαζόμενος άψογα με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας, συνέβαλλε σημαντικά...
στη διευθέτηση και επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων του δάσους του Γραμματικού.

Σε δήλωσή του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει: «Με τον κ. Χαλκίδη είχαμε μία άψογη και υποδειγματική συνεργασία με θετικό αποτέλεσμα στην προστασία του δασικού πλούτου της Πέλλας. Είμαι βέβαιος ότι και κατά τη συνταξιοδότησή του θα εξακολουθήσει, με διάφορες ευκαιρίες, να προσφέρει στην Πέλλα την πολύτιμη εμπειρία του, τις γνώσεις και γνωριμίες του στον δημόσιο τομέα. Η Ελλάδα, στην παρούσα κρίσιμη περίοδο, έχει ιδιαίτερη ανάγκη από την αξιοποίηση των έμπειρων στελεχών της και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχει στο πλαίσιο λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης. Η αντιμετώπιση της κρίσης εξάλλου, απαιτεί μία διαφορετική αντίληψη στη διοίκηση των καταστάσεων και των προβλημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.