Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Κρύα Βρύση το Σάββατο 29-10-2011 στις 6 μ.μ.

Η Τ.Ο. Πέλλας του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, στα πλαίσια των πανελλαδικών της εκδηλώσεων με αφορμή την 71η επέτειο του «ΟΧΙ», προσκαλεί κάθε Ελληνίδα και Έλληνα του νομού μας στην ανοιχτή εκδήλωση-ομιλία που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο, 29 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στα γραφεία του Κινήματος στην Κρύα Βρύση (κεντρική πλατεία) με θέμα «Η Ελλάδα του μεσοπολέμου και το καθεστώς της 4ης Αυγούστου».

Πιο επίκαιρα
από κάθε άλλη φορά τα διανοήματα της μεγάλης αυτής εθνικής επετείου υπενθυμίζουν σε όλους μας πως θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία και πως μόνο Ηγέτες που ξέρουν να λένε «ΟΧΙ» ακόμη και σε αυτοκρατορίες μπορούν να οδηγήσουν τους Λαούς τους σε αυτήν.

Θα λάβει χώρα ιστορική αναδρομή στην πολιτική κατάσταση της Ελλάδας και το διεθνές υπόβαθρο κατά τα χρόνια του μεσοπολέμου και ανάλυση της δομής του καθεστώτος εκείνου του οποίου ο Κυβερνήτης εξέφρασε τη βούληση του Ελληνικού Λαού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και οι αναγκαίοι ιστορικοί παραλληλισμοί του τότε και του σήμερα. Η εκδήλωση αφιερώνεται στη μνήμη του πρωτεργάτη της Εθνικής Αντίστασης, Πρωθυπουργού Ιωάννη Μεταξά.

Με τιμή
Λαϊκός Σύνδεσμος - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.