Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν τον σώζει ούτε παπάς

Βλέπει το κόμμα του να μειώνει δημοσκοπικά τις δυνάμεις του παρά την καθημερινή του παρουσία στα κανάλια. Βλέπει να μην αποδίδουν ούτε κινήσεις, όπως αυτή της προσχώρησης του πλέον κομματογυρισμένου βουλευτή Κιλτίδη (3 κόμματα σε ένα χρόνο). Παρακολουθεί με αμηχανία το γεγονός ότι από τη μέρα αλλαγής ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία δεκάδες στελέχη του τον εγκαταλείπουν.
Έτσι ο ρόλος του αρχηγού κωλοτούμπα έχει περιοριστεί πλέον στο πως θα κρατήσει το κόμμα του στα όρια του 3% αλλά και το πως θα ελέγχει την επόμενη των εκλογών το σύνολο της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Και επειδή φοβάται ιδιαίτερα τουλάχιστον 2 βουλευτές του κάνει το παν για να τους στριμώξει.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Μάκη Βορίδη ο οποίος εκλέγεται στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Υπόλοιπο). Αρχικά δεν τον έβαλε υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές καθώς όπως είπε ήθελε να τον «προστατέψει». Στη συνέχεια προσπαθεί να φοβίσει τον βουλευτή με διαρροές για δήθεν άλλους «δυνατούς» υποψήφιους στην περιφέρειά του. Τι τη λάμψη του Ψινάκη χρησιμοποίησε, τι τον τέως υφυπουργό Πέτρο Δούκα, τίποτα δεν κατάφερε. Κυρίως δεν κατάφερε να πείσει κανέναν από τους συνομιλητές του στο ότι θα περάσει το 3% έτσι ώστε να πάρει πιθανά μία έδρα και στη συγκεκριμένη περιφέρεια.
Έτσι λοιπόν ενώ απελπισμένος άρχισε να διαρρέει ότι στη συγκεκριμένη περιφέρεια θα είναι υποψήφιος ο ίδιος, βρήκε τη λύτρωσή του στο πρόσωπο του Παπα Τσάκαλου! Θέλει δηλαδή να συσπειρώσει τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του με τη συγκεκριμένη συμπαθητική αλλά κατά τα άλλα γραφική παρουσία. Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο αρχηγός κωλοτούμπας είναι ότι δεν είναι αρκετό να αφοδεύσει επάνω του ένα περιστέρι για να του φέρει τύχη καθώς πλέον δεν τον σώζει ούτε παπάς.
Ο α-δέξιος αριστερός
____________________________________________________
Πηγή: http://logia-starata.blogspot.com/2011/09/blog-post_1541.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.