Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ=2-0

Ανώτερος ο Εδεσσαϊκός κέρδισε δίκαια με 2-0 την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ν.Μυλοτόπου και ζευγάρωσε τις νίκες του και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 Πελλας.


Η ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας παρουσία 500 φίλων του ποδοσφαίρου - είς εξ αυτών ο δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ξεδίπλωσε τις πλούσιες ποδοσφαιρικές της αρετές, κυριάρχησε κατά κράτος του αντιπάλου της και με την ανωτερότητα της απέδειξε περίτρανα ότι δικαίως προβάλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. Στον αντίποδα ο Μέγας Αλέξανδρος παρουσιάσθηκε ασύνδετος και δεν απείλησε ούτε μια φορά την εστία του Πασχαλίδη.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την καθολική τους υπεροχή στο Α’ Ημίχρονο, καθώς δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών, και στάθηκαν άτυχοι παράλληλα με τα 2 δοκάρια του Λαφαζανίδη και τα δύο κακώς ακυρωθέντα γκολ των Λαφαζανίδη και Γκεοργκίεφ.

Συγκεκριμένα στο 22’ και στο 27’ ο έμπειρος στράϊκερ των πρασίνων Δημήτρης Λαφαζανίδης σημάδεψε δύο φορές με υποδειγματικές εκτελέσεις φάουλ το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κατρατσέα, ενώ στο 21’ ακυρώθηκε ως οφσάϊτ γκολ που σημείωσε με κεφαλιά, ενώ νωρίτερα στο 13’ επίσης για τον ίδιο λόγο ακυρώθηκε γκολ του Γκεοργκίεφ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια, στο 47’ με κοντινό σουτ βολέ του νερού Παπαγεωργίου μετά από πάσα του Γκεοργκίεφ. Παράλληλα δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν το σκορ στο 57’ και 80’ με τον Λαφαζανίδη και στο 75’ με τον Ιωσηφίδη.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός του Εδεσσαϊκού Ρέτζια που εισήλθε ως αλλαγή νωρίτερα, με ένα γκολ χάρμα ειδέσθαι μετά από ατομική προσπάθεια και ασύλληπτο σουτ βολέ έξω από την μεγάλη περιοχή που κατέληξε στο αριστερό γάμα της εστίας του Ν.Μυλοτόπου, ενώ τέλος ο ίδιος παίκτης στάθηκε άτυχος καθώς στο 90’ είχε σουτ στην ρίζα του δοκαριού του Κατρατσέα.

Από τον Εδεσσαϊκό που χειροκροτήθηκε στην πρώτη τoυ επίσημη εμφάνιση μπροστά στο κοινό του, δεν υπάρχει παίκτης που να υστέρησε, ενώ από τους φιλοξενούμενους κανένας δεν ξεπέρασε την μετριότητα.

Η Διαιτησία του έμπειρου Γιώργου Μιχαηλίδη ήταν καλή χωρίς ουσιώδη λάθη, με βοηθούς τους Σίπκα και Κελεσίδη.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Πασχαλίδης, Ιωσηφίδης, Καπαγιάρογλου, Τεκελίδης, Ουζούνης, Βοτάρης, Τσόρμπας Ευθ. (85’Τσόπτσης), Παπαγεωργίου (53’Τσόρμπας Β.), Λαφαζανίδης, Γκεοργκίεφ (65’Ρέτζια), Λούσης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ: Κατρατσέας, Αντωνιάδης, Κατιρτζόγλου, Γρηγορίου (55’Νάτσης), Δουλκερίδης, Καραμεταξάς, Ρίτε, Γιουλβανίδης, Σαββάκης, Μαμής (50’Ιωαννίδης), Παπαδόπουλος.

ΝΙΚ. Φ.
ΣΤ. Π.

Για την νικηφόρα επέλαση του Εδεσσαϊκού στην πρεμιέρα με 2-0 επί του Μελισσίου , δείτε το ρεπορτάζ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.