Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ξεκινούν οι προνυμφοκτονίες από αέρος στην Κεντρική Μακεδονία

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Ξεκινούν οι προνυμφοκτονίες από αέρος στην Κεντρική Μακεδονία

Μετά από παρέμβαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδη προς τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνη Δημόπουλο, σήμερα το πρωί, ξεκινούν οι προνυμφοκτονίες από αέρος στην Κεντρική Μακεδονία και σε άλλες περιοχές της επικράτειας της χώρας.

Ο κ. Ψωμιάδης επικαλέστηκε το κατεπείγον του θέματος λόγω του φόβου επανεμφάνισης του ιού του Δυτικού Νείλου και ζήτησε να εκδοθούν αμέσως οι άδειες αεροψεκασμού από αέρος ώστε άμεσα να γίνουν οι παρεμβάσεις για την καταπολέμηση κουνουπιών. Ο κ. Δημόπουλος κατανόησε το επείγον της υπόθεσης και εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία μπορούν και άλλες περιφέρειες της χώρας να ξεκινήσουν ενέργειες για την καταπολέμηση των κουνουπιών.

Σημειωτέον ότι από τις 22-12-2010 η ΑΝΕΘ είχε καταθέσει προς το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αίτηση αδειοδότησης για εφαρμογή προνυμφοκτονίας από αέρος στις περιοχές όπου υπάρχουν ορυζώνες, όμως μέχρι χθες δεν είχε εκδοθεί η σχετική άδεια

ANTONIS/PELLA-NEWS

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.