Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ κ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ

Σχετικά με το θέμα του ευχαριστηρίου, δείτε εδώ κι εδώ.






ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους τρεις (3) οδηγούς απορριμματοφόρων του Δήμου μας κ. Άνθο Γεώργιο, Θεοδωρίδη Γρηγόριο και Καρυπίδη Γεώργιο για τη θετική ανταπόκρισή τους ώστε την 03/04/2011 να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και μάλιστα αφιλοκερδώς, διακόπτοντας ταυτόχρονα το προγραμματισμένο Κυριακάτικο ρεπό τους, μεταφέροντας τρία (3) απορριμματοφόρα του Δήμου μας στην αντίστοιχη υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης για την αποκομιδή σκουπιδιών. Οι συνθήκες αποκομιδής εντός της πόλης της Θεσ/νίκης , με όλα τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η συγκεκριμένη υπηρεσία (έλλειψη απορριμματοφόρων και προσωπικού) ήταν πρωτόγνωρες για όλους και η βοήθεια των συγκεκριμένων οδηγών ήταν σημαντικότατη.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Σκύδρας κ. Χοΐδη Γεώργιο για την έγκριση της μετακίνησής μας στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ, όπως και τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας της Θεσσαλονίκης κ. Αβραμίδη Ευστάθιο για την άψογη φιλοξενία του. Η συνοδεία των οχημάτων του Δήμου έγινε από τον υπογράφοντα και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας κ. Σωτηριάδη Χαράλαμπο τον οποίο και ευχαριστώ για τη συμμετοχή του.


Ο Δήμος Σκύδρας ανταποκρίθηκε άμεσα και συμπαραστάθηκε στον πραγματικά δύσκολο αγώνα που δίνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης μαζί με όλους τους εργαζομένους του για την οριστική λύση του προβλήματος της αποκομιδής των σκουπιδιών και αν χρειαστεί στο μέλλον θα είμαστε και πάλι κοντά τους.


Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Κωστόπουλος Κωνσταντίνος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.