Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ:ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο Λ.ΜΠΙΛΗΣ-Ο Σ.ΚΙΟΥΡΚΑΣ ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα που έκανε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών η Διοίκηση της ομάδος αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία της με τον κατερινιώτη τεχνικό Λεωνίδα Μπίλη αργά το βράδυ της Κυριακής. Η ήττα της ομάδος μέσα στην Καλλονή το Σάββατο ήταν το αποκορύφωμα για τον τεχνικό που η θέση του στην τεχνική ηγεσία έτριζε εδώ και αρκετό καιρό. Στην προπόνηση της Δευτέρας ο τεχνικός της ομάδος αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδος κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό. Αποχώρησε με την ευχή η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της.

Μετά από σύντομες διαδικασίες το πόστο της τεχνικής ηγεσίας ανέλαβε τουλάχιστον για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ηράκλεια ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ομάδος Στέργιος Κιούρκας χωρίς να αποκλείεται να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.Ο Κιούρκας έχει πολλές περγαμηνές στο ενεργητικό του αφού έχει ξανά δουλέψει ως προπονητής της ομάδος , όταν αυτή αγωνιζόταν στην Δ΄εθνική με πολύ καλή συγκομιδή βαθμών, στο παρελθόν εργάστηκε στον Εθνικό Γιαννιτσών στην Πέλλα και στην Παραλίμνη Δ’ εθνική.
Μάλιστα πριν 4 χρόνια είχε αναδειχτεί καλύτερος προπονητής της ¨ένωσης Πέλλας (Α’1) όταν υπηρετούσε τον Εθνικό Γιαννιτσών μετά από σχετική έγκυρη ψηφοφορία που γίνεται.
Ο Στέργιος Κιουρκας 40 ετών αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην ομάδα όταν αυτή αγωνιζόταν στην Β’ εθνική, έχει αγωνιστεί στην Καρδίτσα(Β’ εθνική), Γρεβενά (όπου κατάγεται) και Απόλλων Κρύας Βρύσης (Γ’ εθνική).
Βοηθός του Κιούρκα παραμένει ο Αγγελάκης Δήμος , ενώ κανονικά στο πόστο του ως προπονητής τερματοφυλάκων θα παραμείνει ο Καρκαμάνης Χρήστος.

PELLA-NEWS / ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.