Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Εδεσσαϊκό Θέατρο: "Ο κλέφτης των αστεριών"

Μετά το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σαλαμάνη «Ο μπαμπάς ο πόλεμος», που είχε μεγάλη επιτυχία, το Εδεσσαϊκό Θέατρο από σήμερα... Δευτέρα 11 Απριλίου 2011 έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011, θα παρουσιάσει το έργο «Ο κλέφτης των Αστεριών» της Ζωής Βαλάση σε σκηνοθεσία Φώτη Γέσιου και Έλενας Κρανιώτης, από Το Εφηβικό Εργαστήρι.

Καθημερινά θα δίνονται δύο πρωινές παραστάσεις 9:00 π.μ. και 11:00 π.μ. για τα σχολεία του Νομού και θα δοθούν και δύο απογευματινές την Τετάρτη 13/4/2011 και την Παρασκευή 15/4/2011 ώρα 6:00 μ.μ. για το θεατρόφιλο κοινό στην αίθουσα της Νομαρχίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία το Εντευκτήριο του Συλλόγου (Ι. Δραγούμη 35) λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως και τις 2:00 στο τηλέφωνο 2381025429 και στο e-mail: Edessaikotheatro@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.