Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΕΔΕΣΣΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟ.ΣΥ.Ν. ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ

Σήμερα, Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου και ο Πρόεδρος του Το.Συ.Νέων Δήμου Έδεσσας κ. Αντώνιος Μπουρδάνης πραγματοποίησαν επίσκεψη και επιτόπιο έλεγχο στην περιοχή του υπαίθριου μουσείου νερού του πάρκου καταρρακτών και συγκεκριμένα στα γραφεία, όπου πρόκειται να στεγαστεί το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Έδεσσας.


Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν επιμέρους θέματα που αφορούν τόσο στη διαμόρφωση του χώρου όσο και στην εμπλοκή του ΤΟ.ΣΥ.Νέων στο κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης σε ότι αφορά θέματα νεολαίας και όχι μόνο.


Με αφορμή την θετική αυτή ενέργεια του Δημάρχου, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου δήλωσε τα εξής:
Πρόκειται πραγματικά για μια σημαντική πρωτοβουλία του Δημάρχου Έδεσσας. Αυτή η απόφαση συντελεί αφενός στην αναβάθμιση της συγκεκριμένης περιοχής, με την συμμετοχή συλλόγων και φορέων της πόλης μας και αφετέρου, και το πιο σημαντικό, ότι για πρώτη φορά δίνεται ο χώρος, ώστε να στεγαστεί η δράση, η συζήτηση, η συνεργασία και η ενέργεια των νέων της πόλης μας. Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δήμήτριο Γιάννου και τον κ. Μιχάλη Φουνταλή που υπερψήφισαν στο Δημοτικό συμβούλιο το θέμα της παραχώρησης στέγης στο συμβούλιο μας, και τους διαβεβαιώνω ότι ο χώρος αυτός θα αποτελεί πραγματικά ένα χώρο για κάθε νέο και νέα, ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων και οργάνωσης συλλογικών δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.