Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ!!!

Όπως γράφει ο “Τύπος της Κυριακής” στο σημερινό του φύλλο, η ηγεσία της Ν.Δ. έχει έτοιμο το βασικό κορμό των ψηφοδελτίων, προκειμένου να μην αιφνιδιαστεί στο ενδεχόμενο της πρόωρης κάλπης.

Όπως αναφέρει μάλιστα στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα, το στοίχημα του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, είναι να μπουν στο στίβο της πολιτικής καταξιωμένοι επαγγελματίες, συνδικαλιστές και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να πείσουν την κοινωνία ότι υπάρχει η επιλογή της ελπίδας έναντι του αδιεξόδου της απαξίωσης.

Σημαντική είναι η φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και του συντοπίτη μας Διονύση Σταμενίτη, που τον φωτογραφίζει ως ένα από τα νέα πρόσωπα των Γαλάζιων ψηφοδελτίων Παννελαδικά
και όπως θα δείτε και παρακάτω, σημειώνει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα... ότι με την υποψηφιότητά του, ανεβάζει τον πήχυ στην Πέλλα η Νέα Δημοκρατία.

Επίσης σύμφωνα με το δημοσίευμα του “ΤτΚ” εκτός του
πολιτικού μηχανικού, μέλους της Κ.Ε. ΝΔ αναπληρωτή τομεάρχη Δημοσίων έργων και μέλους της Επιτροπής για τη Δημόσια Περιουσία της ΝΔ κ. Διονύση Σταμενίτη, θα είναι εκ νέου συνυποψήφιος και ο μοναδικός σημερινός Βουλευτής της ΝΔ στην Πέλλα Γιώργος Καρασμάνης, καθώς επίσης και ο πρώην βουλευτής Ιοδάνης Τζαμτζής.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α

Στις Σέρρες, τοπικά στελέχη δεν αποκλείουν να είναι υποψήφιος ο γιος του Αχιλλέα Καραμανλή, Κωνσταντίνος.

Στην Πιερία, στο στίβο του σταυρού θα παραμείνει ο Κώστας Κουκοδήμος, ενώ αναμένεται να είναι και πάλι υποψήφιος ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Στην Πέλλα, τη μοναδική «γαλάζια» έδρα κατέχει ο Γιώργος Καρασμάνης. Η Ν.Δ. ανεβάζει τον πήχυ με την υποψηφιότητα του πολιτικού μηχανικού Διονύση Σταμενίτη, ενώ υποψήφιος επιθυμεί να είναι και ο πρώην βουλευτής Ιορδάνης Τζαμτζής.

Στο Κιλκίς, ο «κλήρος» πέφτει στον Σάββα Τσιτουρίδη, για τον οποίο όλα δείχνουν ότι δεν θα κοπεί από το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο. Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Κιλτίδης πήρε την έδρα του και μετακόμισε στη Δημοκρατική Συμμαχία.

Στην Κοζάνη, θα πάρει το «χρίσμα» του υποψήφιου βουλευτή ο Διαμαντής Βαχτσιαβάνος, αναπληρωτής γραμματέας παραγωγικών τομέων της Ν.Δ., μέλος της επιτροπής αξιολόγησης στελεχών και εκ των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.

Στη Δράμα, ο Μαργαρίτης Τζίμας θα είναι και πάλι υποψήφιος ως εν ενεργεία βουλευτής και τα στελέχη της Ν.Δ. αναζητούν νέα πρόσωπα για να ενισχυθεί η παράταξη στο νομό που έλαβε δραματικά ποσοστά στις προηγούμενες εκλογές.

Στην Καβάλα, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα είναι υποψήφιος και πάλι.

Στην Ημαθία, ο νυν βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης θα είναι και πάλι στη «γαλάζια» λίστα, ενώ οι βολιδοσκοπήσεις συνεχίζονται.

Στα Γρεβενά, άγνωστες είναι οι προθέσεις του Χρήστου Φώλια. Τα τοπικά στελέχη βρίσκονται σε συζητήσεις με «φρέσκα» πρόσωπα.

Στην Καστοριά, πληροφορίες φέρουν ως υποψήφιους τη Μαρία Αντωνίου, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., και τον Γιώργο Ντίνα ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα εξαγωγών γούνας.

Στη Φλώρινα, όπου η Ν.Δ. έχει εκλέξει βουλευτή τον Στάθη Κωνσταντινίδη, θα ενισχύσει το ψηφοδέλτιό της με την υποψηφιότητα του πρώην περιφερειάρχη Σωτήρη Βόσδου και του οικονομολόγου Σταύρου Παπασωτηρίου.

Στη Χαλκιδική, ο Γιώργος Βαγιωνάς θα θέσει ξανά υποψηφιότητα, ενώ η Ν.Δ. στρέφεται σε νέα πρόσωπα για να συγκροτήσει το ψηφοδέλτιο του νομού.


Α’ Θεσσαλονίκης

Για τα στελέχη της Ν.Δ. είναι δεδομένη η υποψηφιότητα του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην εκλογική περιφέρειά του. Εκτός από τους εν ενεργεία βουλευτές, Κώστα Γκιουλέκα, Σταύρο Καλαφάτη, Έλενα Ράπτη και Γιάννη Ιωαννίδη, θέση στο ψηφοδέλτιο θα διεκδικήσουν ο Στράτος Σιμόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο πρώην γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρης Πανοζάχος, η δημοτική σύμβουλος Αννυ Ευθυμίου, ενώ θα δοκιμάσει και πάλι τις δυνάμεις της η χημικός μηχανικός Λιάνα Γούτα.

Β’ Θεσσαλονίκης

Τη μάχη θα δώσουν οι δύο εν ενεργεία βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιοι θα είναι ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης και η πρώην έπαρχος Λαγκαδά Πόπη Καλαϊτζή.


Για την Παννελλήνια λίστα, δείτε το ρεπορτάζ του εξαιρετικού antinews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.