Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟΧΩΡΙ






ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Πληροφορίες: Καραπαναγιώτης Ιγνάτης

Τηλ. 2381351807


ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


Η εθελοντική ομάδα καθαριότητας στο Λουτροχώρι


Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την εθελοντική ομάδα καθαριότητας, που δημιουργήθηκε πρόσφατα από κατοίκους του Λουτροχωρίου και έχει λάβει έως σήμερα σημαντικές πρωτοβουλίες για την καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων και πλατειών της κοινότητάς τους. Τέτοιες εθελοντικές ενέργειες δίνουν και σε εμάς την δύναμη να συνεχίσουμε προσφέροντας ακόμη καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες μας. Με την ευκαιρία της δημιουργίας αυτής της εθελοντικής ομάδας καθαριότητας, θα θέλαμε και από άλλους συμπολίτες μας, σε συνεργασία με τα κατά τόπους τοπικά συμβούλια να προβούν σε ανάλογες ενέργειες ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας, για καλυτέρευση της ποιότητας ζωής και φυσικά την προστασία του περιβάλλοντος. Για τυχόν προτάσεις και δηλώσεις συμμετοχής στον εθελοντισμό στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2381089500 και 2381351807 καθώς και στους προέδρους των τοπικών μας κοινοτήτων.



Ο αρμόδιος

Αντιδήμαρχος καθαριότητας

Κωνσταντίνος Κωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.