Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Η ΣΚΥΔΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!


ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
__________________________________________________

Ρεπορτάζ: Pella-News / Pap_Stathis

Με τρία απορριμματοφόρα συμμετείχε σήμερα ο δήμος Σκύδρας στην έκτακτη χθεσινοβραδυνή πρόσκληση του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη για την αποκομιδή των σκουπιδιών.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ...


Ύστερα από επικοινωνία που είχε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Σκύδρας κ. Κωνσταντίνος Κωστόπουλος με τον Δήμαρχο Σκύδρας κ. Γεώργιο Χοΐδη, έλαβε τη θετική εντολή του δευτέρου και συντόνισε τις προσπάθειες για να βοηθήσει ο Δήμος Σκύδρας, ώστε να αποσυμφορηθεί ταχύτερα το πρόβλημα των σκουπιδιών που ταλανίζει αρκετές ημέρες... τώρα, την πόλη και τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της δημοτικής της αρχής.

Σήμερα, Κυριακή 3 Απριλίου από τις 5:00' τα ξημερώματα, τρεις οδηγοί των απορριμματοφόρων του δήμου Σκύδρας με ισάριθμα αυτοκίνητα, ανταποκρίθηκαν με την σειρά τους στο κάλεσμα του Αντιδημάρχου κ. Κωστόπουλου και στις 5:30' ξεκίνησαν από την Σκύδρα, για να συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην επιχείρηση που συντόνιζε ο αντιδήμαρχος καθαριότητος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Στάθης Αβραμίδης.

Ο δήμος Σκύδρας είναι ο μόνος δήμος εκτός νομού Θεσσαλονίκης που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και τα αυτοκίνητα του, πραγματοποίησαν από 2 δρομολόγια το καθένα στο Κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης. Ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι τα αυτοκίνητα συνόδευσαν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Σκύδρας κ. Κωνσταντίνος Κωστόπουλος και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σκύδρας κ. Χαράλαμπος Σωτηριάδης.

Στις επόμενες ώρες θα σας δείξουμε και φωτογραφίες από την επιχείρηση των τριών απορριμματοφόρων, ενώ ο δήμος Σκύδρας θα εκδόσει και σχετικό δελτίο τύπου για το γεγονός.


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ. ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.