Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ 4Ε...

...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ!!!

Ικανοποιώντας το αίτημα πάρα πολλών τηλεθεατών από την Ελλάδα και το εξωτερικό η 4Ε θα αναμεταδώσει την τελετή αφής του Αγίου Φωτός από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα την Παρασκευή 29 Απριλίου στις 21:30.


Η αγάπη του Χριστού για τον άνθρωπο μετέτρεψε το σύμβολο του ατιμωτικού θανάτου σε σύμβολο ένδοξης ζωής. Χριστός Ανέστη!

Ας χαρούμε την Λύτρωση και την Σωτηρία που φέρνει το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως.

Σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης το βλέμμα του χριστιανικού κόσμου από κάθε γωνιά του πλανήτη ήταν στραμμένο στα Ιεροσόλυμα για το γεγονός που προσμένουν χιλιάδες ανθρώπων κάθε χρόνο.

"Χριστός Ανέστη εκ νεκρών...", ψάλλει η Εκκλησία μας και η τηλεόραση της 4ε μεταφέρει το νου, το πνεύμα και την ύπαρξή μας στην πραγματικότητα του μηνύματος αυτού, γεμίζοντας με απόλυτη χαρά και αγαλλίαση την ψυχή μας, αλλά και όλη την κτίση.

Παρακολουθήστε μας ζωντανά μέσω διαδικτύου όλο το 24ωρο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.tv4e.gr ή δορυφορικά από τον δορυφόρο Hellas Sat στην Ευρώπη, την Κύπρο, την Μέση Ανατολή, την Αυστραλία, την Αφρική και την Ασία.

_____________
________________________________
Πηγή: ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ-ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.