Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 01-05-2011, 12:00: Αφιέρωμα στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης από το 4Ε...

...και την εκπομπή “ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ”

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα στη Νικήτη Χαλκιδικής, έναν ακόμη ευλογημένο τόπο της μακεδονικής γης. Κοντά σας και πάλι με γυρίσματα από τις 26 Απριλίου όταν και θα είμαστε στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής. Ακολουθούν η Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης στις 27, οι Εύζωνοι Κιλκίς στις 29, το Κλειδί Ημαθίας στις 30 και πλήθος ακόμη χωριών της ελληνικής υπαίθρου. Η εκπομπή ξανά στον “αέρα” της 4Ε την Κυριακή 1 Μαίου στις 12 με αφιέρωμα στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.


Η ιστορία του τόπου που φτάνει μέχρι και τα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πανέμορφα σπίτια του εποικισμού που έχουν καλοδιατηρηθεί μέχρι και σήμερα, ο ...λαγίσιος χορός και φαγητά που...θα σας δώσουν ιδέες όλα μπροστά στις οθόνες σας.

Ιστορίες που ακούγονται για πρώτη φορά μέσα από τα χείλη των πρωταγωνιστών και μια γιαγιά που θα σας κατακτήσει όλους....

Την Κυριακή λοιπόν 1 Μαίου στις 12 ξανά κοντά σας! “Στον τόπο που γεννήθηκα”- Άγιος Αθανάσιος Θεσσαλονίκης, το χωριό ξανά στο επίκεντρο!

Και μην ξεχνάτε πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα στον Πλάτανο Ημαθίας

Σημειώνεται πως η εκπομπή με το αφιέρωμα στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης θα “έπαιζε” κανονικά την Κυριακή 17 Απριλίου αλλά λόγω εκτάκτου δορυφορικής μεταδόσεως από τον Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου τελικώς ανεβλήθη.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

Επιμέλεια-παρουσίαση Θανάσης Κληματσίδας.

Εικονολήπτης Κώστας Πιλακούδης

Παραγωγή 4Ε





ΥΓ.: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ κ.κ. ΚΛΗΜΑΤΣΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΛΑΚΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ.

Περισσότερα εδώ: ekpompi4e.blogspot.com

Δείτε και τη σχετική εκδήλωση στο facebook
____________________________________

ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ



και από το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ blog... TaXalia
:
"ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ", από τις καλές εκπομπές της TV

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Προηγούμενη εκπομπή: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.