Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ 'ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ'

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει απο τον Απρίλιο του 2010 ,γιαυτό και εμείς δεν σταματάμε να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροί.
Σήμερα (24-02-2011) βρισκόμαστε στην
322η θέση των δημοφιλέστερων ιστιοσελίδων της Ελλάδας και 1η θέση στον νομό Πέλλας.

Σχετική δημοσίευση: www.logospellas.gr/ειδήσεις/σας-ευχαριστούμε-για-την-υποστήριξη


ΣΗΜ.: ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ALEXA.COM H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ' ΕΙΝΑΙ: 310η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και 62.486η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

ΕΠΙΣΗΣ, Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 'TAXALIA' ΕΙΝΑΙ: 152η ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και 23.882η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

ΤΕΛΟΣ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ... δηλ. ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ 133 ΗΜΕΡΩΝ 'PELLA-NEWS' (ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ Α.Σ.Μ. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ) ΕΙΝΑΙ: 43.531η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και 4.524.434 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.