Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ, ΚΥΡΙΟΙ!!!

ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Μετά την παράνομη απόφασή της για μη μηδενισμό του Πιερικού, παρά την εξ υπαιτιότητάς του διακοπή του ματς της 20ης/3/2011 η ΕΣΠΕΜ όρισε νέα ημέρα και ώρα επαναληπτικού αγώνα την Κυριακή 3/4/2011 "κεκλεισμένων των θυρών" στην έδρα μας με δικαίωμα παρουσίας μόνο των μελών των Δ.Σ. του Αριστοτέλη, του Πιερικού, της ΕΣΠΕΜ, του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Μ. και της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΣΠΕΜ (τελικά εμείς τιμωρηθήκαμε, ο Πιερικός στην έδρα του μια χαρά έπαιξε με τον κόσμο του να τον χειροκροτά, το λέω και δεν το πιστεύω..).

Ο αγώνας θα γίνει, όπως ορίστηκε, αλλά τυχόν δικαίωσή μας στο ΑΣΕΑΔ, όπου προσφεύγουμε κατά της απόφασης περί μη μηδενισμού, θα κρινει το ματς μη γενόμενο. Η κατάταξη στο πρωτάθλημα Ανδρών θα ολοκληρωθεί και οριστικοποιηθεί μετά την έκδοση των δικαστικών αποφάσεων που μας αφορούν.

Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε στους αθλητές μας να παίξουν με την ψυχή τους, να το ευχαριστηθούν και να σαρώσουν κι έτσι απαντήσουν στον Πόλεμο που μας έχουν κηρύξει οι "κατοικούντες την Ιερουσαλήμ".

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ, ΚΥΡΙΟΙ!!!!

Πηγή: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
_____________________________________

Για περισσότερες πληροφορίες... Δ Ε Ι Τ Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.