Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σκύδρα 28-3-2011




Τέλειωσαν τα προεκλογικά ψέματα του Δημάρχου ,ήρθε η ώρα τις αλήθειας με την ψήφιση του προϋπολογισμού και τα αυξημένα δημοτικά τέλη που επιβάλει η Διοίκηση Χοίδη.Με ένα ανύπαρκτο τεχνικό πρόγραμμα που πραγματικά εξοντώνει τα χωριά μας αφήνοντας τα στο περιθώριο.


Απόσπασμα από την συνεδρίαση τις Οικονομικής Επιτροπής


ΘΕΜΑ: Ψήφιση προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2011 από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας.


Ο προϋπολογισμός αποτυπώνει την πραγματική εικόνα-κατάσταση του Δήμου.
Πέρασε πλέον η εποχή{προεκλογικά} που δύνατε υποσχέσεις και λέγατε ψέματα κύριε Δήμαρχε ότι τα οικονομικά είναι καλά .Ήρθαμε πλέον στην πραγαμτικότητα,η οποία είναι σκληρή.
Κύριε Δήμαρχε φέρατε έναν προϋπολογισμό αντιαναπτυξιακό,αντικοινο-
νικό,φορομπηχτικό.
Δεν υπάρχουν στοιχεία κοινωνικού και ανθρώπινου χαρακτήρα,ιδιαίτερα σε μία εποχή που οι δημότες μας και όλος ο λαός γενικότερα ασφυκτιά οικονομικά.
Βέβαια όλα αυτά γιατί ενώ προεκλογικά παρουσιάζατε και λέγατε ότι τα οικονομικά του Δήμου είναι καλά ,ενώ τώρα μας φέρνετε έναν προϋπολογισμό βυθισμένο στο χρέος ,μόνο οι δαπάνες σε προμηθευτές και εργολάβους αγγίζουν τα 2.500.000 euro και στο σύνολο το έλλειμα να ξεπερνά τα 7.000.000 euro.
Δεν μπήκατε στην διαδικασία να συνεργαστείτε για την σύνταξη του προϋπολογισμού ούτε με τις Δημοτικές Παρατάξεις,αλλά ούτε και ζητήσατε την εμπλοκή με εισηγήσεις των κοινωνικών φορέων και τον Δημοτικών διαμερισμάτων.Εμείς πιστεύουμε ότι ο προϋπολογισμός πρέπει να αποτελεί σύνθεση απόψεων όλων των παραπάνω ενδιαφερομένων.
Με την πολιτική που ακολουθείτε τα χωριά μας θα παραμείνουν εγκαταλελλειμένα,η μόνη συμμετοχή τους θα είναι να πληρώνουν τα δημοτικά τέλη που τους επιβάλετε.
Δεν υπάρχει ούτε ένα έργο που να φέρνει κάποιο έσοδο στο Δήμο,τα έσοδα στηρίζονται μόνο στις υπέρογκες αυξήσεις των Δημοτικών τελών αδιαφορώντας για το αν οι Δημότες μας μπορούν να ανταπεξέλθουν.
Συνεχίζετε ,όπως και τα προηγούμενα χρόνια με την ίδια τακτική ,να σπαταλάτε το δημόσιο χρήμα με τις Απευθείας Αναθέσεις που έχετε εν γράψει στο Τεχνικό πρόγραμμα του 2011.
Καταδικάσατε με την πολιτική σας την προοπτική του Δήμου μας,η παρακαταθήκη για το μέλλον των Δημοτών μας θα είναι το απόλυτο κενό!
Δεν υπάρχει ,και αυτό αποτυπώνεται στο τεχνικό πρόγραμμα ,αλλά και στον προυπολογισμό,ούτε μία διεκδίκηση για κάποιο έργο μέσω Ε.Σ.Π.Α ή άλλου Ευρωπαϊκού προγράμματος και αυτό δείχνει τον προγραμματισμό που είχατε κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια,τίποτα δηλαδή!

Για όλους τους παραπάνω λόγους δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό ,παρά μόνο το κομμάτι της μισθοδοσίας τον υπαλλήλων του Δήμου και των Επιχειρήσεων.


Με τιμή


Ξανθόπουλος Χρήστος
Μίμης Δημήτριος
Δημοτικοί Σύμβουλοι και
Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.