Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σκύδρα 1-3-2011


1Για ανικανότητα στο να ολοκληρώσει την απογραφή των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων, απαιτήσεων και υποχρεώσεων καθώς και των διαθέσιμων χρηματικών μέσων του Δήμου Σκύδρας αλλά και καταστρατήγηση της απόφασης 74445 29-12-2010 του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ραγκούση», κατήγγειλε την Δημοτική Αρχή του κ. Χοίδη στον Δήμο Σκύδρας, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (28-2-2011), ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Σκύδρας, πρώην Βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής.

Η καταγγελία του κ. Τζαμτζή είχε ως αποτέλεσμα, να μη πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα αυτό.

Ο κ. Τζαμτζής στις αιτιάσεις και δικαιολογίες των στελεχών της συμπολίτευσης για την μη ολοκλήρωση των διαδικασιών απογραφής της περιουσίας του Δήμου, τόνισε ότι «υπήρχε χρονοδιάγραμμα που όριζε η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Ραγκούση και αυτό υποχρέωνε τον Δήμο να ολοκληρώσει την απογραφή μέχρι της 28-2-2011».

Το σίγουρο είναι ότι με την κακή λειτουργία της Δημοτικής Αρχής του κ. Χοίδη, ο Δήμος δεν μπορεί να μας δώσει οικονομικά στοιχεία ώστε να γνωρίζουμε, πόσα είναι αυτά που χρωστάει ο Δήμος Σκύδρας, πόσα είναι τα χρηματικά διαθέσιμα, πόσες είναι οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις του Δήμου μέχρι τις 31-12-2010,ποια είναι τα περιουσιακά στοιχεία σε μηχανολογικό εξοπλισμό ,αναλώσιμα όλων των υπηρεσιών, κλπ.

2. Την πρόταση του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ για την τηλεοπτική κάλυψη των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να ενημερώνονται οι πολίτες του για τα θέματα του Δήμου Σκύδρας επανέφερε ο κ.Ιορδάνης Τζαμτζής στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας.

Επειδή ο κ. Χοίδης φέρνει ως δικαιολογία τα οικονομικά του Δήμου Σκύδρας, για να αποφύγει την τηλεοπτική κάλυψη των συνεδριάσεων που το κόστος τους είναι 450 ευρω για την συνεδρίαση, οι σύμβουλοι του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ του κ. Τζαμτζή, δηλωσαν οτι δέχονται να πληρώνουν τα 450 ευρω.

Δέχονται δηλαδή να πληρώνουν την τηλεοπτική κάλυψη των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και να μη παίρνουν την αποζημίωση που δικαιούνται για τις συνεδριάσεις που είναι παρόντες.

Ο κ. Χοίδης δεν απάντησε και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τόνισε ότι απάντηση θα δοθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.