Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΄΄FINAL 4΄΄ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η ΑΕΚ απέκλεισε τον ΠΑΟΚ από το φάιναλ φορ του κυπέλλου. Αντίπαλος της θα είναι ο Φίλιππος Βέροιας. Διομήδης Άργους-Βριλήσσια το άλλο ζευγάρι.

Στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, στο κύπελλο η ΑΕΚ! Η Ένωση εξασφάλισε την πρόκριση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου μετά την επικράτηση της με 28-25 του ΠΑΟΚ σε νοκ άουτ προημιτελικό στο κλειστό του Βύρωνα.


Ήταν η πρώτη φετινή νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ μετά από δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο Μενίδι και στη Μίκρα.


Πρωταγωνιστές του αγώνα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρώνήταν οι δύο τερματοφύλακες. Ο Γιαν Κόμινεκ από πλευράς των φιλοξενούμενων και ο Δημήτρης Καφφάτος.

Ο διεθνής τερματοφύλακας πραγματοποίησε την επανεμφάνιση του στην ενεργό δράση μετά από σχεδόν τρίμηνη αποχή λόγω τραυματισμού.


Η ΑΕΚ είχε τον πρώτο λόγο στον αγωνα και προηγήθηκε ακόμα και με τέσσερα γκολ (6-2 και 11-7). Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, πέρασε μπροστά με 18-15 για να ακολουθήσει ένα σερί 4-0 για τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 25-25 πριν ένα νέο σερί των γηπεδούχων διαμορφώσει το τελικό 28-25.


Τα δεκάλεπτα: 5-2, 10-7, 13-12 (ημχ.), 17-18, 21-20, 28-25.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΑΕΚ (Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 10, Γεωργιάδης 3, Μάνιτς 1, Κουλούρης, Παπαδόπουλος 2, Κόντης 5, Συγγάρης, Ασαρίδης, Τσαούσης, Τούτσης, Πάρκχανιουκ 3, Μεγαλοοικονόμου, Βακάλης 4.


ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Κόμινεκ, Παλάσκας. Γουργούμης, Κοκκώνης 6, Μαραγκός 2, Αποστολίδης, Πετρίδης 2, Ιωαννίδης 5, Περβανάς, Καράγγελος, Σεβαστίδης 4, Τσίλης.


Αντίπαλος της ΑΕΚ θα είναι ο Φίλιππος Βέροιας που επικράτησε 31-29 του κατόχου του τίτλου, Δούκα στο Φιλίππειο.

Το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού συνθέτουν ο Διομήδης Άργους και τα Βριλήσσια. Οι "Λύκοι" νίκησαν 38-27 τη ΧΑΝΘ στο Άργος και τα Βριλήσσια 27-22 τον Πανελλήνιο.


--- --- --- --- --- --- --- ---

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.