Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Α.ΙΑΚΩΒΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Βέροια 17 Φεβρουαρίου 2011


Κύριε Πρωθυπουργέ,

Βλέπουμε ότι από τότε που αναλάβατε τη διακυβέρνηση της χώρας και θέλοντας να ανακάμψει η οικονομία αλλά και να μειωθεί το έλλειμμα έχετε πάρει μία σειρά μέτρων σύμφωνα με τις οδηγίες (κατά τα λεγόμενα σας) της τρόικας και με βάση τους όρους του μνημονίου που (το πιστεύω αυτό) μετά από πολύ σκέψη έχετε υπογράψει.

Και πιστεύω ότι το κάνατε μετά από πολύ σκέψη επειδή ακόμα και ο πιο επιπόλαιος και ανεύθυνος άνθρωπος στον κόσμο δεν θα υπέγραφε ένα τέτοιο μνημόνιο και δεν θα οδηγούσε σε ομηρία και ξεπούλημα τη χώρα του εκτός αν αυτός ήταν ο στόχος του οπότε σκεφθήκατε πολύ καλά πως θα παγιδεύσετε την Ελλάδα και πιστεύετε ότι το πετύχατε με τη βοήθεια των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων του τόπου που στην πραγματικότητα σας παρέχουν απόλυτη στήριξη.

Γιατί αν σας ένοιαζε για την Ελλάδα και τους πολίτες της κύριε Πρωθυπουργέ πείτε μου πως μπορεί να ζήσει ένας άνεργος με το ταμείο ανεργίας 425,24 λεπτά και με αυτό να συντηρήσει την οικογένεια του ακόμα και αν έχει δικό του σπίτι; Έχετε σκεφτεί ότι με το επίδομα ανεργίας οδηγείτε τους άνεργους στη μαύρη εργασία με αποτέλεσμα και το πρόβλημα της ανεργίας να διαιωνίζεται αλλά από την άλλη και το κράτος να χάνει έσοδα αφού τα χρήματα από τη μαύρη εργασία δεν φορολογούνται;

Πώς να ζήσει ένας νέος στον ιδιωτικό τομέα με 592 ευρώ μισθό και να προσπαθήσει να χτίσει τον μέλλον του όταν και αυτός ο πενιχρός μισθός είναι υπό ομηρία;

Πως γίνεται να πολεμάτε την φοροδιαφυγή όταν εσείς με την πολιτική σας και τις αποφάσεις σας ευνοείτε τη μαύρη εργασία και το παραεμπόριο;

Πως γίνεται να λέτε για αύξηση εσόδων στη χώρα όταν δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για την ανάπτυξη της χώρας ούτε σε ότι αφορά την αύξηση της παραγωγής αλλά ούτε και στο θέμα των επενδύσεων.

Πως γίνεται να μιλάτε για πατρίδα στην Βουλή και τους λόγους σας όταν την ξεπουλάτε ξεδιάντροπα και απροκάλυπτα (αλήθεια τι έχει γίνει με το θέμα της Μακεδονίας: Με τη Θράκη; ).

Κύριε πρωθυπουργέ δημόσια και στα πλαίσια που μου δίνει το διαδίκτυο σας καταγγέλλω ως επικίνδυνο για τη χώρα μου, παράνομο αφού δεν σας εξέλεξε ο Ελληνικός Λαός αλλά το εκλογικό σύστημα και σας καλώ να απομακρυνθείτε τόσο εσείς όσο και οι συνεργάτες σας από την διακυβέρνηση της χώρα ως ο χειρότερος και ακαταλληλότερος κυβερνήτης που πέρασε.

Πραγματικά ευγνώμων αν μας απαλλάξετε από την παρουσία σας.


Με Τιμή

Ο Πάντα Γραφικός και Ανόητα Ρομαντικός

(Ο κος Πάγκαλος θα σας βεβαιώσει για τους τίτλους)

Άγγελος Ιακωβίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.