Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Μ.ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΣΤΟ ΚΕΚΥΚΑμεΑ ΠΕΛΛΑΣ

Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας από την εκπρόσωπο της Περιφέρειας κ. Μαρία Καράμπελα, εντεταλμένη για τα προνοιακά θέματα. Στα πλαίσια αυτής, έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Μουσμούτη σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.ΑμεΑ, αλλά και συζήτηση για τις ανάγκες των ΑμεΑ, τις δράσεις κοινωνικής υποστήριξης και τα προγράμματα που υλοποιούνται.

Επίσης υπήρξε
ανταλλαγή προβληματισμών και προτάσεων για την μελλοντική εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών της δομής προς τα Άτομα με Αναπηρία της περιοχής.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις κτιριακές εγκαταστάσεις της υπηρεσίας, στον χώρο της υδροθεραπείας και της λειτουργικής αποκατάστασης, της αίθουσας εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, πολλαπλών χρήσεων, αλλά και του ξενώνα.

Η άμεση αυτή επαφή και γνωριμία της κ. Καράμπελα με τις υπηρεσίες του ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας αποσκοπεί στην διερεύνηση των αναγκών της δομής και των ΑμεΑ του Νομού, στην μεταφορά τεχνογνωσίας σχετικά με το Αναπηρικό ζήτημα και στην θεμελίωση μιας αγαστής συνεργασίας μεταξύ του ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας και των αρμόδιων φορέων της πολιτείας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΣΜΟΥΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.