Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΠΛΟΚΕΡ.



"pella-news.blogspot.com"


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ''PELLA-NEWS'',

ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΛΕΨΕ ΘΕΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΚΡΙΒΗ ΠΗΓΗ. ΕΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΗ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ... http://karatzova.blogspot.com/2011/02/blog-post_9283.html
ΠΗΡΕ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΚ, ΚΛΕΒΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ (ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ).

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΣΚΕΨΗ, ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΤΟ 8ο ΣΧΟΛΙΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ 7 ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... (ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ 23:24' της 27ης ΦΛΕΒΑΡΗ 2011)! ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ, -ΙΣΩΣ... ΚΑΙ -ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΛΙΟ ''ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ'' ΜΠΛΟΚ, ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΩΝΥΜΑ; ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ... ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ (01:24' της 28ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011... 2ωρες ακριβώς μετά!!!) ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ''PELLA-NEWS'' ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ 125.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΜΟΛΙΣ 131 ΗΜΕΡΩΝ, ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ... ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΤΙ;

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ,

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ:

ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ 'karatzova'?

Έχετε ξεσκιστεί να παραβιάζετε κάθε φορά τον νόμο 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας εκεί στο
''karatzova''. Μόλις πριν λίγο επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου και αν δεν έχετε προσθέσει κανονικά τα λίνκ με παραπομπή στις πηγές (απ'όπου και κλέψατε από τα βιντεάκια μου) το συντομότερο, τότε ξέρετε τι σας περιμένει. Είσαστε τόσο γελίοι που ούτε να κλέβετε δεν ξέρετε... γιατί το πρώτο βιντεάκι είναι απο εδώ: http://pella-news.blogspot.com/2011/02/blog-post_27.html και αν μπεί ο οποιοσδήποτε στο youtube μπορεί να δεί τον δημιουργό. Και μην βάζετε ανύπαρκτες πηγές, γιατί γελιοποιήστε ακόμα περισσότερο. Όσο για το δεύτερο βίντεο, δηλώνω εξαρχής και μέσα στο βίντεο ότι είναι για το ''taxalia'' και το ''pella-news'', εκτός κι αν υπάρχει από μέρους σας πρόβλημα... τότε απευθυνθείτε σε ωριλά!
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα...


ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΛΟΠΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ.

ΤΕΛΟΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΠΛΟΚ.

...ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ''ΚΥΡΙΟΙ'' (... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ... ΚΥΡΙΟΥΣ) ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ''PELLA-NEWS''!!! ...ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ!!!


ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ







Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ


ΣΤΑΘΗΣ Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


ΥΓ.: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

7 σχόλια:

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.