Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΛΛΑ...Η ΜΠΑΛΑ ΗΤΑΝ ΡΩΣΙΔΑ...!

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, μπορούσε τη πρόκριση μέσα στη "παγωμένη" Μόσχα, αλλά οι πολλές χαμένες ευκαιρίες, η ατυχία και το "χαζό" πέναλτι του Κρέσιτς του στέρησαν μία μεγάλη επιτυχία επί της ΤΣΣΚΑ(1-1).

Εκτός Ευρώπης ο ΠΑΟΚ, μετά το 1-1 με τη ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Ο "Δικέφαλος του Βορρά", μέτά από μία μεστή εμφάνιση, πλήρωσε τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες που είχε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μετά από ένα "χαζό" πέναλτι του Κρέσιτς στο 78' δεν κατάφερε να κλέψει τη πρόκριση από τους μέτριους Ρώσους. Ο Μουσλίμοβιτς άνοιξε το σκορ στο 68' (δείτε εδώ). Είχε δοκάρι ο Βόσνιος στο 36' (δείτε εδώ).

Το ματς

Στη ρεβάνς του 0-1 της Τούμπας, θέλοντας και μη, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να παίξει επιθετικά και ρισκάρει, για να φτάσει στο γκολ και να φέρει τη πρόκριση στα ίσα.

Με εξαίρεση το διάστημα 10'-20' όπου η ΤΣΣΚΑ ήταν η κυρίαρχος του ματς και είχε την μεγάλη ευκαιρία με τον Λόβ στο 18', καλύτερος ήταν ο "Δικέφαλος του Βορρά".

Ο ΠΑΟΚ, στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Πίεσε, είχε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με πιο σπουδαία το δοκάρι του Μουσλίμοβιτς στο 36' (δείτε εδώ).

Η τύχη, όμως, γύρισε τη πλάτη στην ομάδα του Μάκη Χάβου και το 0-0 έμελλε να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ, μπήκε το ίδιο φουριόζος και στην επανάληψη. Έκανε από πολύ νωρίς αισθητή τη παρουσία του στην εστία του Ακινφέεφ στο 47' με τον Μουσλίμοβιτς, αλλά και πάλι η τύχη και ο χαμηλός ρυθμός στο ματς, που προσπαθούσαν να επιβάλουν οι Ρώσοι, κρατούσαν το 0-0.

Με τη θερμοκρασία να πέφτει όσο περνούσε η ώρα και με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να έχουν κερδίσει κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας, ο ΠΑΟΚ, μετά το 60' έγινε πιο επιθετικός και οχτώ λεπτά μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, άνοιξε το σκορ (δείτε εδώ).

Το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Τσεπτσούκοφ, ο οποίος μόλις είχε αντικαταστήσει τον Ακινφέεφ, έδωσε την ευκαιρία στον Μουσλίμοβιτς, να πετύχει προ κενής εστίας το 0-1 και να ισοφαρίσει το σκορ της Τούμπας.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ είχε μπει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης και αν ο Σαλπιγγίδης, στο 75' είχε σημαδέψει σωστά, σε προβολή που είχε μετά από πάσα από τον Ίβιτς, τότε οι "μαυρόασπροι" θα είχαν αγκαλιάσει τη πρόκριση.


Η μπάλα όμως τιμωρεί και όπως στο πρώτο 45λεπτο η τύχη είχε γυρίσει τη πλάτη στον ΠΑΟΚ, έτσι και στο 80' η ΤΣΣΚΑ ισοφάρισε.

Ο Κρέσιτς ανέτρεψε καθαρά τον Τόσιτς, σε ένα χαζό πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λόβ, ο Κρέσιτς απέκρουσε, αλλά η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και αφού σταμάτησε στο απέναντι δοκάρι, ο Ιγκνάσεβιτς από κοντά, έκανε το 1-1.

Στο υπόλοιπο του ματς, οι παίκτες του Μάκη Χάβου, δίχως ηθικό, δίχως δυνάμεις και χωρίς καθαρό μυαλό, προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, με το οποίο θα έπαιρναν τη πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφεραν και ο ΠΑΟΚ είπε άδικο αντίο στην Ευρώπη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λεονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ (64' Τσεπτσούγκοφ), Ναμπάμπκιν, Ιγκνάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Μαμάεφ, Σεμπέρας, Τόσιτς, Κάουνα (61' Αλντονίν), Νέσιντ, Λοβ (90'+5' Α. Μπερεζούτσκι).

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίτς (87' Αθανασιάδης), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς.

Γήπεδο: «Λουζνίκι»

Διαιτητής: Ντούχαμελ(Γαλλία)
Βοηθοί: Ντούχαμελ(Γαλλία), Καπέλλι(Γαλλία)
Επιπλέον βοηθοί: Τουάλ(Γαλλία), Μπουκέ(Γαλλία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.