Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συμμετείχε στη σύσκεψη για τον Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου με πρωτοβουλία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Διονύση Ψωμιάδη.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι αντίστοιχοι Αντιπεριφερειάρχες όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας και εκπρόσωποι τουριστικών φορέων. Σκοπός ήταν μία πρώτη γνωριμία της διοίκησης της Περιφέρειας με τους τουριστικούς φορείς, η ανταλλαγή απόψεων και υποβολή προτάσεων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Θεοδωρίδης παρουσίασε το τουριστικό προϊόν της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και υπέβαλε σχετικό υπόμνημα με τις προτάσεις του. Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Η νέα γεωγραφία του «Καλλικράτη» δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί μία ουσιαστικότερη και στενότερη συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων που προωθούν τον τουρισμό στην Κεντρική Μακεδονία. Έχουμε πλέον τη δυνατότητα να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε κοινές δράσεις τουριστικής προβολής, πιο στοχευμένα και με μικρότερο κόστος. Η οικονομική ύφεση, εφόσον υπάρξουν πρωτοβουλίες στη σωστή κατεύθυνση, δημιουργεί πλεονεκτήματα στις περιοχές που έχουν επενδύσει στον ποιοτικό, εναλλακτικό τουρισμό που αποτελεί την κυριότερη μορφή τουριστικών επενδύσεων στην Κεντρική Μακεδονία. Η σημαντική ιστορία, όπως και ο φυσικός πλούτος της Μακεδονίας, αποτελούν ανεκτίμητο εθνικό κεφάλαιο που όμως πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και σύμφωνα με την αντίληψη της Αειφόρου Ανάπτυξης».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.