Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΩΣΤΟ'Υ'ΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ

« Με αυτήν την επιστολή μας δεν επιθυμούμε ούτε να κλαφτούμε, ούτε να εκλιπαρήσουμε, ούτε να απαιτήσουμε. Οι 24 μήνες πεινάς, ψεμάτων, κοροϊδίας και εξαπάτησης μας έκαναν πιο δυνατούς, πιο αξιοπρεπείς, πιο αποφασισμένους και όχι θύματα, όπως πολλοί θα περίμεναν και θα επιθυμούσαν. Απαιτούμε όμως να μάθουμε αν οι υπουργοί ορίζονται για να λύνουν προβλήματα ή για να ανακοινώνουν προβλήματα, όπως κάνουν διαρκώς με τη δική μας υπόθεση. Απαιτούμε να μάθουμε αν η δήλωση του πρωθυπουργού, ότι είστε εκεί, για να δουλεύει το κράτος κι όχι για να μας δουλεύει το κράτος, ισχύει επί της ουσίας ή είναι παρόμοια με τη δήλωση του στην Κομοτηνή, με την οποία ξεκαθάριζε ότι το πρόβλημα της ΕΝ.ΚΛΩ. λύθηκε. Τον Ιούνιο ο υφυπουργός κ. Σαχινίδης, εξέδωσε μια εγγύηση, που λέει ότι έλαβε υπ’ όψιν όλα τα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απαιτούμε να μάθουμε, αφού τα έλαβε υπ’ όψιν, γιατί λέει ότι υπάρχει πρόβλημα Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τι κρύβεται πίσω από αυτό; Απαιτούμε να μάθουμε αν οι τράπεζες έχουν κάποια ειδική ασυλία στο να μη σέβονται τους νόμους του κράτους. Απαιτούμε να μάθουμε αν οι εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου για τα 50 δις ενίσχυσης των ελληνικών τραπεζών είναι ταπεινή υποχρέωση του, ενώ η άρνηση των τραπεζών να χρηματοδοτήσουν την ΕΝ.ΚΛΩ. είναι μαγκιά. Απαιτούμε να μάθουμε είτε ποίοι κακοήθεις διαδίδουν ότι τα φιλέτα της ΕΝ.ΚΛΩ. είναι ταγμένα, είτε ποιοι είναι αυτοί οι τυμβωρύχοι, που μπορούν να θάβουν 650 οικογένειες, για να κάνουν μοιρασιές. Απαιτούμε να μάθουμε για ποια ανάπτυξη μιλάει ο κ. Χρυσοχοϊδης, όταν δεν μπορεί να κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι του στις ελληνικές τράπεζες, που τα τελευταία 5 χρόνια έδωσαν 120 εκατ. στην εταιρία επί Λαναρά, χωρίς εγγυήσεις, μόνο για να απολύσει 2000 συνάδελφους μας, και σήμερα, που ο Λαναράς αποχώρησε και εγγυήσεις υπάρχουν, αρνούνται να δώσουν 27 εκατ. για την ανάπτυξη και τη διατήρηση εκατοντάδων θέσεων εργασίας. Μήπως με τρόπο μας λέτε ότι πρέπει να γυρίσει ο Λαναράς, για να ανοίξετε τα πουγκιά; Σε όλα αυτά, που απαιτούμε, άραγε υπάρχει κάποιος, που έχει το θάρρος να απαντήσει, που να μην κρύβεται, που να μπορεί να σηκώσει το μπόι του στις τράπεζες, είτε, που να μπορεί να μας πει ευθέως ότι μας κοροϊδέψατε; »

ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ κα. ΟΛΓΑ Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.