Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΦΕΑ ΡΙΖΑΡΙΟΥ: Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στον αγώνα της ομάδας μας με το Θεοδωράκι είδαμε και αυτό, ο επόπτης γραμμών κ. Ρούντοςμεταβλήθηκε σε διαιτητή του αγώνα και σε παράγοντα διαμόρφωσης του τελικού αποτελέσματος. Σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα συνεχώς έκανε υποδείξεις στον διαιτητή για φάουλ ή οφσάιντ κατά διαβολική σύμπτωση μόνο υπέρ της γηπεδούχου ομάδας και κατά της δικής μας. Σε όλη την διάρκεια του 90λεπτου...

...δεν άφησε την ομάδα μας να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και την έχει αναδείξει ως πρώτη σε όλη την ερασιτεχνική κατηγορία σε γκολ. Αποκορύφωμα της όλης δράσης του απετέλεσε, η αλλοίωση της υπόδειξης του διαιτητή που σημειωτέον ήταν τρία μέτρα από το σημείο – στο καταφανέστατο πέναλτι που υπέδειξε – υποδεικνύοντας του ότι ήταν κόρνερ και όχι πέναλτι.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η παρέμβαση του επόπτη έγινε με δική του πρωτοβουλία και όχι μετά από ερώτηση του διαιτητή. Μετά από αυτό ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα λόγω διαμαρτυριών από φιλάθλους της ομάδας μας (οι οποίοι βρισκόταν έξω από τον αγωνιστικό χώρο) για περίπου 10 λεπτά χωρίς ωστόσο να αιτιολογήσει αυτή την διακοπή στο φύλλο αγώνος.

Δυστυχώς η διαιτητική τριάδα του αγώνα δεν ανταπεξήλθε στην κρισιμότητα του αγώνα, ανεχόμενη συνεχώς τα αντιαθλητικά φάουλ της γηπεδούχου ομάδας και με τα σφυρίγματα της οδηγούσε την ομάδα μας σε θέσηάμυνας. Η ομάδα μας θα συνεχίσει την καλή της μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα ελπίζοντας να μην ξανασυναντήσει παρόμοια αντιμετώπιση από τους διαιτητές που θα ορισθούν.


Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.