Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ''4'' ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Η ομάδα του Ολυμπιακού Γαλατάδων ήταν τελικά η τελευταία ομάδα που πέρασε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας αφού κέρδισε στην παράταση την αξίόμαχη ομάδα του Απόλλων Καλυβίων και προκρίθηκε.

Ο αγώνας που έγινε την Τετάρτη 23/2 ήταν πολύ δύσκολος και για τους δύο αντιπάλους αφού έγινε με πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες σε ένα δύσκολο αγωνιστικά γήπεδο. Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε με λευκή ισοπαλία . Στο 101’ της παράτασης ο νεαρός Καραφουλίδης ήταν αυτός που τελείωσε το ‘’θρίλερ’’ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για λογαριασμό της ομάδος των Γαλατάδων. Στο 120’ ο Καραφουλίδης έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους όταν το σουτ που έκανε τράνταξε το δοκάρι των αντιπάλων.

Pella-News/X.M.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.