Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 1-0

‘’Γιορτή η νίκη του Αετού Σκύδρας επί της Καλλονής’’


Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα του Αετού Σκύδρας επί της ομάδος της Καλλονής σε έναν αγώνα-ντέρμπι που τα είχε όλα.

Πάθος, ένταση ,κόντρες, αψιμαχίες με πολύ άγχος μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από τους φιλάθλους που βοήθησαν και εμψύχωναν τους παίκτες σε κάθε προσπάθεια τους. Χαρακτηριστική ήταν η παρουσία των οπαδών της Αναγέννησης Γιαννιτσών που έδωσαν το δικό τους στίγμα με την παρουσία τους στο γήπεδο. Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός με τους δύο αντιπάλους να παίζουν με πάθος και δύναμη αλλά και με πολύ άγχος αφού η Καλλονή ήθελε τη νίκη για να ανέβει και πάλι στην κορυφή, ο Αετός για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και η Αναγέννηση ήθελε την ήττα των φιλοξενούμενων για ‘’ευνόητους’’ λόγους. Οι γηπεδούχοι παρόλο που αγωνίστηκαν για 20 λεπτά με 10 παίκτες εξαιτίας της άδικης αποβολής του Κυριακίδη δεν έδειξαν αδυναμία σε καμία περίπτωση αντίθετα κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για την ομάδα της Σκύδρας που πάλεψε σκληρά και δίκαια πήρε τη νίκη με ένα πολύ όμορφο γκολ από τον Πέτρο Σιδηρόπουλο(Πέπε) που αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή για τον τεχνικό της ομάδος Γιώργο Τυριακίδη.

Στο τεχνικό μέρος του αγώνα οι γηπεδούχοι είχνα μια ελαφριά υπεροχή επί των αντιπάλων τους έχοντας δημιουργήσει ουσιαστικές ευκαιρίες στα καρέ της Καλλονής σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που παρόλο που αγωνίζονταν σκληρά και πολλές φορές αντιαθλητικά δεν απείλησαν ουσιαστικά σε καμιά φάση τα δίχτυα του Γιάννη Φιρινίδη που κυρίως στο τέλος έκανε ‘’πάρτι’’ στην περιοχή του δίνοντας ρεσιτάλ επεμβάσεων.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τοα παιχνίδι ξεκίνησε ευνοικά για την ομάδα του Αετού όταν έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 5’ να ανοίξει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ινεμπολίδη η μπάλα να πηγαίνει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 18’ ο Τριανταφύλλου αιφνιδίασε προς στιγμήν τον Φιρινίδη καθώς έκλεψε την μπάλα και έκανε γυριστό σουτ για να καταλήξει η μπάλα άουτ.

Στο 20’ Σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Καλαιτζίδη ο Μαργιορίδης με υπερένταση πιάνει κεφαλιά μέσα από την περιοχή η μπάλα πάει μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Στο 40’ ο Δημήτρης Λαφαζανίδης χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν μόνος του σε κενή εστία στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ σκορπίζοντας την απογοήτευση στους φιλάθλους που περίμεναν το γκολ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι συνεχίστηκε στους ίδιους έντονους ρυθμούς με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρία στο 50’ με σουτ του Τριανταφυλλίδη.

Στο 65’ ο Λαφαζανίδης βγάζει σέντρα από πλάγια αποδέκτης της μπάλας γίνεται ο Ινεμπολίδης που δεν καταφέρνει να σουτάρει βγάζει πάσα για τον Καλαιτζίδη που επαναφέρει την μπάλα στην περιοχή και ως από μηχανή Θεός Πέτρος Σιδηρόπουλος με εκπληκτικό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Καλλονής ανοίγοντας το σκορ 1-0 και ξεσηκώνοντας τους πολυάριθμους φιλάθλους που βρίσκοντας στην κερκίδα.

Στο 70’ Δυνατό μακρινό σουτ του Ινεμπολίδη δυσκολεύει τον γκολκήπερ Καλαιτζίδη.

Στο 72’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Κυριακίδης του Αετού που μετά από μια δυνατή κόντρα με τον Αποστολίδη βρέθηκαν στο έδαφος. Στο σημείο αυτό ο ρέφερι του αγώνα ήταν πολύ άδικος αφού απέβαλλε τον παίκτη του Αετού ενώ τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον Αποστολίδη της Καλλονής. Στο 75’ σουτ του Λουτσιάνο ντε Σόουζα δυσκολεύει τον Φιρινίδη η μπάλα πάει άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Στο 80’ ο Τριανταφυλλίδης πλασάρει τον Φιρινίδη που βρέθηκε μακριά από την εστία του ο Μαργιορίδης όμως διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 85’ ο Ινεμπολίδης σε μια γρήγορη αντεπίθεση έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά την ενέργεια του σταμάτησε αντίπαλος παίκτης.

Με τραγικά λάθη και πολύ υποκειμενική η διαιτησία του Καραλιόλιου Ανδρέα ΣΔ Γρεβενών ενώ στο ‘’έργο ‘’ του βοήθησε και ο α βοηθός Ρίγκος (Γρεβενών). Τα λάθη απέφυγε ο β βοηθός Σταγγόλης (Καστοριάς)

Την κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν από τον Αετό οι Φιρινίδης Κυζιρίδης Καλαιτζίδης Και από την Καλλονή οι: Αποστολίδης Βλαστέλης Καλογερόπουλος Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ(ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ):Φιρινίδης Κυριακίδης Μαργιρίδης Κουλουκίδης Τζαβάρα Βοτάρης (50’ Τσότσιος) Μπρέγου Κυζιρίδης(62’ Σιδηρόπουλος) Καλαιτζίδης(87’ Πέτρίδης) Λαφαζανίδης Ινεμπολίδης

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ(Σωτήρης Αντωνίου):Καλαιτζίδης Αγιακατσίακς(60’ Λουτσιάνο Ντε Σόουζα) Αποστολίδης Βάλλιος Χατζηκυριάκος Μπακάλης (70’ Γκόντος) Βλαστέλης Καρτάλης Μακρίδης (60’ Θωμόπουλος) Τριανταφύλλου Καλογερόπουλος

Pella-News / ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.