Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ-ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ-ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Συνεχίζεται η παράδοση για την ομάδα του Αλμωπού που λέει πως ‘αλλάζει’’ τους προπονητές σαν τα πουκάμισα!! Έτσι λοιπόν μετά τον Γιάννη Τσαμαρδό που ξεκίνησε με την ομάδα το καλοκαίρι, στην συνέχεια την θέση του πήραν οι Γιώργος Τυριακίδης με βοηθό τον Βαγγέλη Ντίσιο που κάθησαν μόνο για 3 αγωνιστικές και στην συνέχεια μετά την αποχώρηση τους την θέση τους πήρε το τεχνικό δίδυμο Τζούρτζος –Παυλίδης. Το πρωί της Τετάρτης όμως λύθηκε και αυτή η συνεργασία απρόοπτα και την θέση τους θα αναλάβει ο Γιάννης Κουρογιωργάκης πρώην τεχνικός του ΑΡΗ Προφήτη Ηλία.

Στον μεταγραφικό τομέα η ομάδα έχει πετύχει σπουδαίες μεταγραφές με κορυφαία αυτήν του υψηλόσωμου επιθετικού τους Γιάννη Τσόλκα στην ομάδα του Πανσεραικού. Στα σκαριά βρίσκεται και η μεταγραφή του Δημήτρη Κοβάτση στον Ατρόμητο Αθηνών. Ο πρόεδρος της ομάδος μας είπε πως βρίσκεται στις συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδος κ. Σπανό και αναμένεται η μελλοντική συνεργασία των δύο ομάδων ώστε η ομάδα του Αλμωπού να γίνει ‘η πόρτα’’ για την μετάβαση παικτών σε ομάδες του Νότου.

Pella-news/Χ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.