Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΛΛΑΣ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/1, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη και του Δημάρχου Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκου. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας κ. Χρήστος Πασσαλής.


Στο επίκεντρο των συζητήσεών τους βρέθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και, κυρίως, ζητήματα συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος. Η εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης», με τη νέα πολιτική και χωρική γεωγραφία που διαμορφώνει, προϋποθέτει μία νέα θεώρηση της τοπικής ανάπτυξης, ενώ επιτρέπει την ανάληψη καινοτόμων δράσεων για την προβολή και αξιοποίηση του πλούσιου φυσικού και πολιτιστικού κεφαλαίου που διαθέτει η Πέλλα. Από τη συζήτηση προέκυψαν και ειδικότερα θέματα συνεργασίας τα οποία θα συζητηθούν, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με τη συμμετοχή αρμόδιων στελεχών και θεσμικών οργάνων.


Ο κ. Θεοδωρίδης, τον επόμενο καιρό, πρόκειται να έχει αντίστοιχες συναντήσεις εργασίας και με τους υπόλοιπους δημάρχους καθώς επίσης και με πολιτικούς παράγοντες, στο πλαίσιο υλοποίησης του αναπτυξιακού προγραμματισμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.