Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ




Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε εκδηλώσεις κοπής βασιλοπιτών συλλόγων και σωματείων του νομού μας. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 13/1 παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Ένωσης Νέων Αγροτών Νομού Πέλλας που πραγματοποιήθηκε στην Εύξεινο Λέσχη Αριδαίας.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους εκπροσώπους των νέων αγροτών για τις διεκδικήσεις τους και για τις προτάσεις τους προς την πολιτεία και τους τοπικούς φορείς για μία καλύτερη προοπτική αγροτικής ανάπτυξης στην Πέλλα. Με την ευκαιρία ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε ότι η εξασφάλιση και βελτίωση του εισοδήματος των αγροτών, όπως και όλων των κατοίκων του νομού, αποτελεί σημαντική προτεραιότητά του στο πλαίσιο των σχεδιασμών και προγραμμάτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η αγροτική παραγωγή αποτελεί την παραγωγική βάση της τοπικής οικονομίας τόνισε και συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν σύγχρονες προσεγγίσεις και μέτρα που μπορούν να αντιμετωπίσουν τα σημερινά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας αρκεί να κινηθούμε με στρατηγική και συγκεκριμένους στόχους».

Το Σάββατο 15/1 παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου Εργολάβων και Μελετητών Νομού Πέλλας, ενώ την Κυριακή 16/1 παραβρέθηκε στην κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Ελληνοαυστραλών και φίλων Έδεσσας και της Μικρασιατικής Εστίας Νομού Πέλλας, στα Γιαννιτσά. Το βράδυ παραβρέθηκε στην εκδήλωση των Συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) Γιαννιτσών και περιχώρων.

Χθές 17/1 ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης παραβρέθηκε στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη.



Τοποθέτηση Προϊσταμένων Τμημάτων

Με Απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη ορίστηκαν και τοποθετήθηκαν οι Προϊστάμενοι Τμημάτων Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνέχεια της τοποθέτησης των Διευθυντών. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν 31 Προϊστάμενοι, διαφόρων ειδικοτήτων, σε αντίστοιχα Τμήματα σύμφωνα με τον Οργανισμό. Το εύρος των αρμοδιοτήτων των νέων προσώπων είναι ιδιαίτερα ευρύ, καλύπτοντας πολλούς διαφορετικούς τομείς από τον Αναπτυξιακό και Χωρικό Σχεδιασμό, την Αγροτική Ανάπτυξη, την Κτηνοτροφία, το Εμπόριο και τον Τουρισμό μέχρι την Κοινωνική μέριμνα, τις Μεταφορές, την Πολιτική προστασία, κ.ά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνεχάρη τους νέους Προϊσταμένους και δήλωσε σχετικά: «Προχωρούμε με γρήγορους ρυθμούς στην ολοκλήρωση των διοικητικών πράξεων που θα εξασφαλίσουν την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Περιφέρειας. Εμπιστευόμαστε στους νέους Προϊστάμενους τη βελτίωση των συνθηκών ζωής, την εξυπηρέτηση και αντιμετώπιση κύριων θεμάτων των πολιτών, την εισοδηματική και αναπτυξιακή προοπτική του νομού. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει ο τόπος, είναι σημαντικό να κοιτάζουμε μπροστά και να διαχειριζόμαστε με ευθύνη τις υποθέσεις που μας εμπιστεύεται η κοινωνία και η πολιτεία. Εργαζόμενοι συλλογικά, με τόλμη και ανυστεροβουλία, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να επιτύχουμε υψηλούς στόχους και αποτελέσματα προς όφελος όλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.