Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε.ΠΕΛΛΑΣ...

...ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.

Μετά από την ολοκλήρωση της απαραίτητης διαδικασίας διαβούλευσης και αξιολόγησης των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, έγινε η τοποθέτηση και ο ορισμός των Προϊσταμένων Διευθύνσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συντόνισε την προηγούμενη εβδομάδα τη διαδικασία, έχοντας διαδοχικές συναντήσεις με τα στελέχη της Γεωγραφικής Ενότητας Πέλλας.

Συγκεκριμένα οι έξι Διευθύνσεις στις οποίες τοποθετήθηκαν οι νέοι Προϊστάμενοι είναι:

Στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ο Τελιανίδης Θεοχάρης, Αρχιτέκτων Μηχανικός με βαθμό Α’.

Στη Διεύθυνση Διοικητικού-Οικονομικού, ο Νικόλαος Μόλης, Διοικητικός με βαθμό Α’.

Στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, ο Τσαντάκης Τρύφων, Γεωτεχνικός ειδικότητας Κτηνιατρικής, με βαθμό Α’.

Στη Διεύθυνση Ανάπτυξης, ο Δημόκριτος Μανδάλης, Χημικός Μηχανικός με βαθμό Α’.

Στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών, ο Θάνος Τραϊανός, Τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος, με βαθμό Α’.

Στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, ο Κοντός Δημήτριος, Ιατρός Υγειονολόγος, με βαθμό Α΄.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, συνεχάρη τους νέους Διευθυντές και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους με ορίζοντα την ανάπτυξη, την εξυπηρέτηση του πολίτη και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της Πέλλας. Στη σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Με την τοποθέτηση των επικεφαλής των έξι Διευθύνσεων που δημιουργούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, εξασφαλίζουμε άμεσα τις προϋποθέσεις εύρυθμης λειτουργίας όλων των υπηρεσιών. Στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί, το συντομότερο δυνατό, η τοποθέτηση όλων των στελεχών στον νέο Οργανισμό και να λειτουργήσουμε με γρήγορους ρυθμούς και αποτελεσματικότητα για την εκπλήρωση της αποστολής μας. Η ηγεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεργάζεται καθημερινά και στηρίζει τους νέους Διευθυντές στο δύσκολο έργο τους. Προωθούμε τους άριστους και στόχος μας είναι να δώσουμε σ’ όλα τα στελέχη της Περιφέρειας ευκαιρίες και δυνατότητες να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ανάπτυξη του τόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.