Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 3-2

Επιτέλους νίκη για την ομάδα του Αετού στην έδρα του επί της ομάδος της Ζακύνθου που βγήκε νικήτης στην λασπομαχία που έγινε στο βαρύ αγωνιστικό τερέν στο Δημοτικό Στάδιο της Σκύδρας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφριά υπεροχή των κινήσεων στην κατοχή της μπάλας,χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία της Σκύδρας.

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι με τον Στάθη Σειτανίδη κάτω από τα δοκάρια,που έκανε την παρθενική του εμφάνιση και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αφού οι επεμβάσεις του στο δεύτερο κυρίως μέρος απέβησαν σωτήριες για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Από το πρώτο ημίχρονο οι καλές στιγμές ήταν λιγοστές και ανήκουν στους γηπεδούχους όταν στο 22’ ο Παπουλίδης από πλάγια θέση μέσα στην μικρή περιοχή και αναγκάζει τον Ντουγέρογλου να διώξει δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 24’ τρυπώνει έξυπνα στα καρέ των αντιπάλων και βγάζει ωραία σέντρα για τον Βοτάρη που δεν καταφέρνει όμως να σουτάρει σωστά αφού η μπάλα κόλλησε στην λάσπη και κατέληξε άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Στο 40’ ο Ντουγέρογλου μπλοκάρει δύσκολα σουτ του Βοτάρη.
Στην επανάληψη παρόλο που που το τερέν έγινε πιο βαρύ οι δύο αντίπαλοι ανέβασαν την απόδοση τους με τους παίκτες του Αετού να παίρνουν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο 47’ ο Νάκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο βοηθός είχε ήδη σηκώσει το σημαιάκι για υπόδειξη οφ σαιτ.

Στο 55’ ο Ινεμπολίδης κερδίζει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή την εκτέλεση του οποίου αναλαμβάνει ο Νάκας και στέλνει την μπάλα μέσα στην περιοχή,όπου ο Ινεμπολίδης εκμεταλεύεται την αναμπουμπούλα και με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ανοίγει το σκορ 1-0 για την ομάδα του Αετού.

Στο 56’ Κορυφαία απόκρουση από τον Στάθη Σειτανίδη, όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τσιριγώτη η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα αλλά ο νεαρός πορτιέρο άλλαξε την πορεία της μπάλας με καταπληκτική επέμβαση με το χέρι.

Στο 60’ ο Τσιώτσιος βγάζει ωραία σέντρα για τον Καλαιτζίδη που με δυνατό σουτ από πλάγια στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ντουγέρογλου και ζευγαρώνει τα τέρματα της ομάδος του ,κάνοντας το σκορ 2-0.

Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι παρόλο που ήταν φορτωμένοι με κάρτες από τον διαιτητή βδεν πτοήθηκαν αλλά αντίθετα κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι με γρήγορες αντεπιθέσεις και κατάφεραν να μειώσουν στο 70’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τσιριγώνη σε 2-1.

Στο 72’ η ομάδα της Ζακύνθου έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Μπάστας αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον αγώνα.

Στο 77’ο Τσιριγώτης εκτελεί κόρνερ ο Σειτανίδης δεν κάνει καλή απόκρουση και η μπάλα σκάει σε σώμα παίκτη δίνοντας την ευκαιρία στον Σμάρντουχ να καρφώσει την μπάλα στα δίχτυα και να ισοφαρίσει σε 2-2 για την Ζάκυνθο.

Στο 83’ ο Καλαιτζίδης εκτελεί κόρνερ και ο Ινεμπολίδης με υποδειγματική καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας ξανά μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους 3-2 κάνοντας το γήπεδο να ξεηκωθεί και να πανηγυρίζει.

Στο 87’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο κορυφαίος παίκτης της Ζακύνθου Τσιριγώτης αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν από τον Αετό οι Λεκάκης και Τσιώτσιος και από την Ζάκυνθο οι Γιαντσέλης,Παναγιωτίδης,Παπαδόπουλος,Χαριάτης και την κόκκινη οι: Μπάστας στο 72’ και Τσιριγώτης στο 87’, για την Ζάκυνθο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπουμαρσόπουλος ΣΔ Λάρισας και βοηθοί οι Λάκης(Λάρισας) και Σιαμέτης (Ηπείρου).

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ): Σειτανίδης, Παπουλίδης, Σαμαρόπουλος, Κουλουκίδης, Λεκάκης, Αρβανιτόπουλος (58’ Τζαβάρας), Βοτάρης, Καλαιτζίδης, Τσιώτσιος, Ινεμπολίδης (89’ Μαριορίδης), Νάκας (75’Πετρίδης).

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): Ντουγέρογλου, Γιαντσέλης, Τσιριγώτης, Μαρίνος (88’ Βυθούλκας), Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος (61’ Μπαστας), Κοντη (47’ Χαριάτης), Χατζαντωνίου, Σμάρντουχ, Τσουμάγκας, Σεφερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.