Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ: 3η Η ΜΠΑΓΕΡΝ, ΣΤΟ +11 Η ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ

Βαυαρικής αντεπίθεσης συνέχεια...

Η Μπάγερν Μονάχου, έστω και αν δυσκολεύτηκε, έφυγε τελικά με τους τρεις βαθμούς της νίκης στο σακούλι της από το «Βέζερσταντιον» και συνέχισε την ανοδική της πορεία, «σκαρφαλώνοντας» 3η (την ψηλότερη θέση που έχει βρεθεί φέτος). Οι Βαυαροί επικράτησαν με 3-1 της Βέρντερ και μπήκαν σε «τροχιά» Τσάμπιονς Λιγκ, διευρύνοντας παράλληλα τη θετική παράδοση των τελευταίων χρόνων στη Βρέμη, όπου στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Μερτεζάκερ στις αρχές του β’ μέρους, ωστόσο κατόρθωσε να ανατρέψει την κατάσταση, με τον Ρόμπεν να ισοφαρίζει στο 65’ και τον Μερτεζάκερ να μετατρέπεται σε μοιραίο παίκτη, καθώς με δικό του αυτογκόλ 11 λεπτά αργότερα, έγινε το 1-2. Στο 86’ ο Κλόζε διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με το πρώτο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ η Βέρντερ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού στο 89’ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς της, Τιμ Βίζε.

Δείτε φάσεις από το Βέρντερ - Μπάγερν:


Δριμύτερη επέστρεψε στις νίκες η Ντόρτμουντ.

Η πρωτοπόρος της Bundesliga «άλωσε» τη «Φόλκσβαγκεν Αρένα», κερδίζοντας εύκολα με 3-0 τη Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και διατήρησε τη διαφορά των έντεκα και δεκατεσσάρων βαθμών από τους διώκτες της. Τα γκολ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σημείωσαν οι Μπάριος (2’), Σάχιν (40’) και Χούμελς (71’).

Μετά από τρεις σερί νίκες, το Αμβούργο γνώρισε την ήττα στη Νυρεμβέργη με 2-0, ενώ η Σάλκε υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα μέσα στην έδρα της.

Η βαθμολογία στην κορυφή:

Ντόρτμουντ 50,

Λεβερκούζεν 39,

Μπάγερν 36 (στους -14 βαθμ.,14 αγ. πριν το τέλος. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ; ),

Ανόβερο 34,

Μάιντς 33,

Φράιμπουργκ 30,

Αμβούργο 30,

Χόφενχαϊμ 29

Αποτελέσματα και σκόρερ της 20ής αγωνιστικής:

Παρασκευή

Λεβερκούζεν-Ανόβερο 2-0
(21’ Βιδάλ, 42’ Ρόλφες)

Σάββατο

Σάλκε-Χόφενχαϊμ 0-1
(4’ Φόρσα)
Βέρντερ Βρέμης-Μπάγερν Μονάχου 1-3 (47’ Μερτεζάκερ-65’ Ρόμπεν, 76’ αυτ. Μερτεζάκερ, 86’ Κλόζε)
Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ 0-3 (2’ Μπάριος, 40’ Σαχίν, 71’ Χούμελς)
Νυρεμβέργη-Αμβούργο 2-0 (59’ πεν. Σίμονς, 70’ Κόεν)
Ζανκτ Πάουλι-Κολωνία 3-0 (30’, 36’ Τακί, 76’ πεν. Μπρουνς)
Καϊζεσρλάουτερν-Μάιντς (19:30)

Κυριακή

Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ 16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ 18:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.