Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η 1η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

Στα πλαίσια των κυκλικών συνεδριάσεων στην έδρα του κάθε πρώην καποδιστριακού δήμου, όπως αποφασίστηκε από το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Ν.Ο.Δ.Ε., την περασμένη Δευτέρα η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Κρύας Βρύσης, παρουσία του νέου τομεάρχη Πέλλας Βαγγέλη Μετίσογλου και του περιφερειάρχη Τράντη Χρήστου.

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κρύας Βρύσης. Η συζήτηση ξεκίνησε από τις αλλαγές των προσώπων στην οργανωτική δομή του κόμματος, στις οποίες προχώρησε ο αρχηγός της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς σημειώνοντας ο Πρόεδρος ότι τέσσερα κομματικά στελέχη του νομού μας έχουν καίριες θέσεις στο κόμμα, εκφράζοντας την ικανοποίηση του, με κορυφαία θέση αυτή του βουλευτή μας Γιώργου Καρασμάνη, ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικού τομέα και τον οποίο συνεχάρη τηλεφωνικά.

Σε άλλες θέσεις, παραμένει ο Φώτος Νίκος ως αναπληρωτής στην Γραμματεία Οργανωτικού, υπεύθυνος για την Βόρεια Ελλάδα, ο Σταμενίτης Διονύσης ανέλαβε αναπληρωτής του τομέα πολιτικής ευθύνης Δημοσίων Έργων, και ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας Μουράτογλου Γιάννης μέλος (ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ) στην Εκτελεστική Επιτροπή Δημοτικής Αυτοδιοίκησης, της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην συνέχεια συζητήθηκε η επικείμενη διοργάνωση του ετήσιου χορού που θα κάνει η Ν.Ο.Δ.Ε. στις 25 Φεβρουαρίου σε κοσμικό κέντρο της Σκύδρας. Αναμένεται η ανακοίνωση του κομματικού στελέχους, το οποίο θα είναι ένα από τα πρωτοκλασάτα, που θα πραγματοποιήσει και τη καθιερωμένη ομιλία.

Στο τέλος της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας το φλουρί της οποίας έτυχε ο Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Αργυρός Νίκος, συνοδευόμενος από τις ευχές όλων των παρευρισκόμενων.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.