Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΛ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ - ΑΡΗΣ ΠΡ. ΗΛΙΑ = 0-1





Όρκος νίκης του Άρη Προφήτη Ηλία,
πριν το ματς

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πέρασε ο Άρης Προφήτης Ηλία που έσπασε το αήτητο της έδρας του Απόλλωνα Καλυβίων και έφτασε με την 6η σερί νίκη του στους 34 βαθμούς, ενώ από την άλλη η τοπική ομάδα του Απόλλωνα Καλυβίων πέρασε πλέον στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.



Παρών στο γήπεδο
και ο ποδοσφαιρόφιλος Δικηγόρος
Σάββας Χρυσόγλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, οι ομάδες ήτανε περισσότερο προσεκτικές να κρατήσουν κυρίως το μηδέν στην άμυνα και ο όλα έδειχναν ότι η ομάδα που θα πετύχαινε πρώτη το γκολ θα κέρδιζε και το ματς.




Πανηγυρισμοί παικτών Προφήτη
Έτσι λοιπόν μετά από ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο που δεν είχε τις μεγάλες φάσεις, ακολούθησε ένα δεύτερο ημίχρονο όπου και οι δύο ομάδες, παρόλη την κακή κατάσταση του βρεγμένου αγωνιστικού χώρου προσπάθησαν και τελικά στο 80ο λεπτό η ομάδα του Άρη Προφήτη Ηλία με το γκολ του Νικολαΐδη (ένατο φέτος-είναι στην τέταρτη θέση της λίστας των σκόρερ της Α1) πήρε κεφάλι στο σκορ. Και παρόλα τα δύο δοκάρια του Απόλλωνα στις δύο τελευταίες του επιθετικές προσπάθειες κατάφερε και κράτησε το 0-1 και συννάμα δραπέτευσε με το πολυπόθητο τρίποντο απο μία έδρα που -σημειώνουμε- δύσκολα θα περάσει άλλη ομάδα.



Δύο καλοί φίλοι.
Θεόφιλος Δημητριάδης (αριστερά)
και Απόστολος Πασχώνης (δεξιά)


Κορυφαίος του αγώνα ο Θεόφιλος Δημητριάδης των νικητών, ο οποίος μετά την αλλαγή του αρχηγού Αλέξη Τελιανίδη, πήρε και φόρεσε το περιβραχιόνιο της ομάδας. Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο (με γύρω στους 250 φίλους του ποδοσφαίρου) εκ των οποίων οι μισοί περίπου ήταν φίλοι του Προφήτη Ηλία από το χωριό αλλά και όχι μόνο.

Καλύβια (Νήρλας Νίκος-Γίτσας Αθανάσιος): Γαβριηλίδης Α., Πασχώνης Α. (46' Καραθανάσης Γ.), Καραφουλίδης Θ., Ντίσιος Α., Νιτσιάκος Α. (86' Καλατζόγλου Π.), Τζίμας Α., Μηνάς Α.(C), Φεγγομύτης Θ. (78' Κίτσος Γ.), Κωστίκας Ν., Λέσκας Λ., Τόπκας Α.

Προφήτης Ηλίας (Αντωνάς Νίκος): Γιαζγκουλίδης Δ. Δούμος Χ., Τελιανίδης Α.(C)- (72' Καπετανάκης Ι.), Δημητριάδης Θ., Παγιούλας Α., Χαραλαμπίδης Ι., Αποστολούδας Γ. (89' Νεραντζόγλου Κ.), Ιωάννου Α. Καλότι Ε., Τρύφωνος Χ., Νικολαΐδης Γ. (87' Τελιανίδης Κ.).


Διαιτητής: Τσίπας Δ.

Βοηθοί Διαιτητές: Μανωλάκης Γ., Τοπουσδώνης Χ.



Η δηλώση του Γίτσα Αθανάσιου - Προπονητή του Απόλλωνα Καλυβίων μετά των αγώνα: Δύσκολο και καλό παιχνίδι. Σήμερα νίκησε ο Προφήτης που ήταν καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.






Ο πρόεδρος του Άρη Προφήτη Ηλία
Παναγιώτης Δημητριάδης
τρίβει τα χέρια του χαρούμενος μετά το διπλό.


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.