Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

LIFE 106,3 FM ...άκου τι παίζει!


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ;



Ραδιόφωνο Κεντρ. Μακεδονίας

Χρ.Σμύρνης 6 Αριδαία

τηλ: 2384021128

κιν: 693 2479079 Αλέξανδρος

διαφ: 6932479079 Χριστίνα


studio: 2384500521

fax: 2384021138

email: life.radio@ymail.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

20ης Οκτωβρίου 2 Γιαννιτσά ( 2ος όροφος )

studio: 2382056176

κιν: 698 6661177 Τάσος

email: info@life1063.gr





Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ''LIFE 106,3 FM''

Η αρχή:

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2009 μια ομάδα έχοντας την ανάγκη να επικοινωνήσει με τον κόσμο της πόλης, αλλα περισσότερο μεταξύ της, συγκέντρωσε τα απαραίτητα μηχανήματα για δοκιμαστικές εκπομπές στα FM.
Η πρωτοφανής αγάπη, η υψηλή ακροαματικότητα και η μεγάλη συμμετοχή, τους έδωσε κουράγιο παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες εκπομπής (οι εκπομπές γίνονταν μέσα από ένα δωμάτιο όπου εκεί δεν υπήρχε ηχομόνωση, οι υπάρχουσες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις όντας ελαττωματικές προκαλούσαν πτώση τάσης για αρκετές ώρες).
Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα και βλέποντας ότι η προσπάθεια αυτή είχε απήχηση στον κόσμο, κινήσανε την διαδικασία νομιμοποίησης και στέγασης του σταθμού στην οδό Χρ. Σμύρνης 6 στην Αριδαία.
Έπειτα από συζητήσεις, επισκέψεις σε κρατικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, στις αρχές του εαρινού εξαμήνου ολοκληρώθηκε η σύνταξη του εσωτερικού κανονισμού του ραδιοφωνικού σταθμού
LIFE RADIO’’. Παράλληλα συγκεντρώσανε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αιτήσεις για την έγκριση της άδειας Νόμιμης λειτουργίας του σταθμού.

Η συνέχεια:

Έτσι η νέα στέγη της ραδιοφωνικής ομάδας γίνεται στην Αριδαία Πέλλας και 2ο studio στα Γιαννιτσά.
Παρ' όλες όμως τις δυσκολίες χάρη στο μεράκι, την υπομονή και την αγάπη τους για τη μουσική και την επικοινωνία,

Ο ‘’life 106.3’’ παρέμεινε ζωντανός έχοντας τις βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξή του.

Η προσπάθεια:

Η προσπάθεια συνεχίστηκε με αργά αλλά σταθερά βήματα αφού βρήκε και ανταπόκριση από μεγάλη μάζα επαγγελματιών , γεγονός που έδωσε κουράγιο στην ομάδα να εργαστεί με περισσότερο πείσμα και αφοσίωση.
Με τις νέες συνθήκες ο σταθμός παρουσίασε νέο πρόσωπο, πιο σοβαρό και πιο κοντά στα επαγγελματικά πρότυπα. Τότε ήταν που έγινε και η πρώτη σημαντική προσέγγιση στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα με την ζωντανή συζήτηση στο studio, και καλεσμένους ειδικούς από διαφόρους χώρους.

Σήμερα:

Σήμερα 1 χρόνο και 2 μήνες μετά, οι προσπάθειες για καλή και διαφορετική μουσική συνεχίζονται. Η μεγάλη ανταπόκριση και η υψηλή ακροαματικότητα έδωσε το ερέθισμα στον ‘’life 106.3’’ να επικοινωνήσει με τον κόσμο της Πέλλας (και όχι μόνο) ώστε να προάγει την πολιτισμική πλευρά του. Τους τελευταίους μήνες διοργανώνει εκδηλώσεις, πάρτυ και φυσικά φιλοξενεί μεγάλα ονόματα της ελληνικής -και όχι μόνο- μουσικής σκηνής.


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ;



Το Pella-news.com© στηρίζει αυτήν την προσπάθεια όπως και κάθε σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στο Νομό Πέλλας και όχι μόνο... Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην ομάδα του ‘’life 106.3’’ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.