Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥ

Συνδημότισσες και Συνδημότες του νέου Δήμου Έδεσσας,


Αυτές τις Άγιες μέρες των εορτών, που η οικονομική κρίση τις κάνει δυστυχώς τόσο δύσκολες για όλους μας, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, εκφράζοντας κάποιες σκέψεις μου σχετικά με την κατάσταση που παραλαμβάνουμε και τις προθέσεις μας να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας για νοικοκύρεμα, για χρηστή και αξιοκρατική διοίκηση, καθώς και για ταχεία ανάπτυξη του Δήμου.

Η νέα Δημοτική Αρχή καλείται να αντιμετωπίσει μια σκληρή πραγματικότητα και να επιλύσει χρονίζοντα προβλήματα που τα ζούμε όλοι μας και υποφέρουμε καθημερινά. Αρχικός μας στόχος στην πορεία εφαρμογής του προγράμματός μας, αλλά και βασική προϋπόθεση για την περαιτέρω πορεία είναι ένας: Να έχει μια ξεκάθαρη ταμειακή κατάσταση, η οποία ακόμα είναι εντελώς ασαφής και ασφαλώς δεν έχει σχέση με ωραιοποιήσεις και ευχολόγια που οι απερχόμενοι εξακολουθούν να προβάλλουν και να διακηρύττουν.

Όπως τονίζουμε με κάθε ευκαιρία, ο νέος Δήμος έχει τεράστιες, αλλά ανεκμετάλλευτες δυνατότητες, εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό και μεγάλες προοπτικές. Απαιτείται όμως σκληρή δουλειά και συνεχής προσπάθεια. Οι εποχές της μικροπολιτικής, της σπατάλης των τοπικών πόρων σε έργα βιτρίνας, της ασυδοσίας, των πρόχειρων λύσεων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους μας.

Είναι πεποίθησή μου ότι η πρόοδος του Δήμου μας δεν θα έρθει δώρο από την κεντρική κυβέρνηση, αλλά θα είναι το αποτέλεσμα της δικής μας προσπάθειας, της επίπονης εργασίας, του αγώνα μας, της διάθεσης ανθρώπων με καινούριες ιδέες.

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Στο νέο αυτό ξεκίνημα σας θέλουμε δίπλα μας, να προσφέρετε τις γνώσεις σας, τις ικανότητές σας, την εμπειρία σας, τις ιδέες σας στην προσπάθεια αυτή και έτσι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κερδίσουμε το στοίχημα για το καλό του τόπου μας.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, πρόοδο και να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έρθουν καλλίτερες μέρες για όλους μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
Δημήτρης Γιάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.